Shakira îi desființează pe Gerard Pique și pe Clara Chia, în noua piesă: „Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo”

De Oana Savin, pe

Shakira (45 ani) continuă să se exprime prin muzică. Artista a lansat o nouă piesă în care i se adresează fostului ei partener, Gerard Pique, care a înșelat-o cu o tânără de 23 de ani.

Cântăreața columbiană a lansat „BZRP”, în versurile căreia a vorbit despre Pique și noua lui iubită, Clara Chia Marti.

Shakira și Gerard Pique au împreună doi băieți, Milan (9 ani) și Sasha (7 ani).

Shakira îi desființează pe Gerard Pique și pe Clara Chia, în noua piesă: „Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

Shakira, despre acuzațiile de fraudă fiscală

Artista a abordat două subiecte importante în noul ei cântec, despărțirea de Pique și scandalul privind fauda fiscală din Spania.

„M-ai lăsat ca o vecină pentru mama-soacră, cu presa la ușă și datoriile la IRS (Agenția de Administrare Fiscală)”, spune Shakira în versurile „BZRP”.

Procurorii din Spania încearcă să o condamne pe artistă la opt ani și două luni de închisoare, precum și la o amendă de 25 milioane dolari, notează ET Online.

Cântăreața este acuzată că nu a plătit guvernului din Spania în jur de 15 milioane dolari din taxe, între anii 2012 și 2014. Deși Shakira și-a stabilit rezidența oficială în Bahamas, procurorii susțin că aceasta a petrecut mai mult de jumătate din timp în Spania și ar fi trebuit să plătească taxe țării.

Citește și: Shakira, mai sinceră ca oricând, în cel mai nou clip: „Nu a fost vina ta”

Citește și: Shakira a recunoscut că piesa „Te felicito” îi este dedicată lui Pique: ”Muzica este calea mea”

Citește și: Shakira ar fi știut de aventura lui Pique: „Nu am spus nimic”

Artista îi transmite un mesaj lui Pique și iubitei acesteia: ”Ai crezut că mă vei răni”

Deși abordează subiectul fraudei fiscale în versurile piesei, noul cântec îi este dedicat, de fapt, lui Gerard Pique și iubitei acestuia, Clara Chia Marti.

„Te dădeai campion, dar când aveam mai mare nevoie de tine mi-ai arătat cea mai urâte versiune a ta”, spune Shakira încă din primele versuri.

„Ai crezut că mă vei răni, dar m-ai făcut mai puternică. Femeile nu mai plâng, femeile facturează. Are nume de persoană bună (Clara) cu siguranță nu este cum sună, cu siguranță este la fel ca tine”, mai zice artista în versurile piesei „BZRP”.

„Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo/ Ai schimbat un Rolex cu un Casio”, face cântăreața columbiană comparație între ea și noua iubită a lui Pique.

Nu în ultimul rând, Shakira spune că nu se va mai întoarce niciodată la Pique, chiar dacă acesta ar ruga-o în genunchi și îi urează mult succes în noua relație, precizând, însă, că nu îl mai recunoaște.

„Îți doresc să îți meargă bine cu presupusa mea înlocuitoare, nici nu știu ce ți s-a întâmplat, ești atât de ciudat că nici nu te recunosc”, a precizat Shakira în cântecul care a fost viziont în doar o zi de la lansare de peste 14 milioane de ori.

Într-un interviu acordat anul trecut revistei Elle, Shakira a descris despărțirea de Pique ca fiind „cele mai negre ore” din viața ei.

Vezi mai multe imagini cu Shakira în Galeria FOTO

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!