Shakira a recunoscut că piesa „Te felicito” îi este dedicată lui Pique: ”Muzica este calea mea”

De Unica.ro, pe

Shakira a recunoscut, de curând, că versurile piesei „Te felicito” îi sunt dedicate lui Gerard Pique. Artista a lansat piesa la scurt timp după despărțirea de fotbalist.

După ce săptămâna trecută a declarat că trece „prin cele mai negre ore ale vieții” sale, Shakira  (45 ani) a recunoscut că ultima sa piesă îi este dedicată fostului ei iubit.

În cadrul unui interviu pentru Elle Magazine, artista a fost rugată să comenteze câteva versuri ale melodiei „Te felicito”.

Shakira a recunoscut că piesa „Te felicito” îi este dedicată lui Pique: ”Muzica este calea mea”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

„Ca să te fac întreg/ M-am rupt în bucăți/ Am fost avertizată dar nu am ascultat/ mi-am dat seama că ești fals/ A fost picătura care a umplut paharul/ Nu îmi spune că îți pare rău/ Pari sincer/ Dar te cunosc bine și știu că minți” sunt versurile pe care cântăreața columbiană a fost rugată să le comenteze, conform The Mirror.

Shakira, care a avut o relație de 12 ani cu Pique (35 ani) , a recunoscut că versurile îi sunt dedicate acestuia.

„Nu pot să spun decât că, fie că sunt conștientă sau nu, orice simt sau orice lucru prin care trec se reflectă în versurile mele și în videoclipuri. Când se potrivesc ca o mănușă, se potrivesc. Cum am mai spus, muzica este calea mea”, a declarat artista.

Shakira și Pique s-au despărțit anul acesta, după ce sportivul a înșelat-o cu Clara Chia Marti, o tânără de doar 23 de ani. Cei doi au împreună doi băieți, Milan (9 ani) și Sasha (7 ani).

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!