Shakira, despre despărțirea de Pique: „Cele mai negre ore ale vieții mele”

De Unica.ro, pe

La câteva luni de la despărțirea de Gerard Pique, Shakira a decis că este timpul să vorbească deschis despre sfârșitul relației sale. „Cele mai negre ore ale vieții mele”, așa a descris artista ruptura de iubitul ei.

Într-un interviu acordat Elle Magazine, Shakira (45 ani), a povestit despre cei doi copii ai săi, Milan (9 ani) și Sasha (7 ani). Ea a precizat că cei doi sunt „medicamentul ei”, iar terapia este muzica.

„Simt că în acest moment al vieții mele, care este probabil cel mai dificil, cele mai negre ore din viața mea, muzica a adus lumină”, a declarat cântăreața.

Shakira, despre despărțirea de Pique: „Cele mai negre ore ale vieții mele”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

„Cu toții trecem prin diverse lucruri în viață. Dar în cazul meu, compunerea pieselor este ca mersul la psiholog, dar mai ieftin. Mă ajută să îmi procesez emoțiile și să devin conștientă de ele. Și mă ajută să mă vindec”, a explicat Shakira.

Muzica, cel mai bun medicament

De asemenea, ea a afirmat că are parte de tot suportul familiei.

„Cred că este cel mai bun medicament și, împreună cu iubirea familiei mele și a copiilor mei care mă susțin, muzica și compunerea muzicii este cu siguranță una din uneltele pe care le am pentru a supraviețui în condiții extreme”, a completat artista.

Întrebată cum a făcut față despărțirii de Pique, aceasta a răspuns: „Cred că acele detalii sunt prea private pentru a le împărtăși, cel puțin în acest moment – totul este atât de nou și încă proaspăt”.

„Pot spune doar că am oferit tot ce am avut în această relație și familiei mele”, a subliniat Shakira.

„Înainte ca copiii mei să înceapă școala, am avut o viață nomadă – mi-am trăit întreaga viață ca artist, am călătorit în continuu în întreaga lume, am avut turnee, show-uri, am construit școli în Columbia și am înregistrat în diferite țări”, a povestit solista.

„Mi-am pus cariera pe plan secund pentru a veni în Spania și a-l susține (pe Pique) pentru ca el să poată juca fotbal și să câștige titluri. Și a fost un sacrificiu făcut din dragoste. Datorită acestui lucru copiii mei au putut avea o mamă prezentă și am această legătură uimitoare cu ei ce nu poate fi ruptă. Asta este tot ceea ce pot spune”, a subliniat Shakira.

În prezent, artista spune că atât ea cât și Pique se concentrează să colaboreze împreună pentru a-și crește copiii.

„Indiferent de cum s-au sfârșit lucrurile între noi sau de sentimentele pe care le avem unul față de celălalt, el este tatăl copiilor mei. Avem o datorie față de acești doi băieți incredibili și sunt sigură că ne vom da seama de ceea ce este mai bine pentru ei”, a precizat Shakira.

Shakira, înșelată de Pique

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit anul acesta, după o relație care a durat 12 ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 2010, la filmările clipului artistei, Waka Waka, piesă care a fost imnul Cupei Mondiale la fotbal, din acel an.
„Regretăm să vă anunțăm că ne-am despărțit. Pentru binele copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră, vă rugăm să ne respectați intimitatea. Vă mulțumim”, au anunțat aceștia prin intermediul unui comunicat.

Între timp, s-a aflat că Pique și-a înșelat partenera cu o tânără de 23 de ani ce lucrează ca PR la firma sa.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!