Shakira și Gerard Pique au confirmat despărțirea, după 11 ani de relație

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 04 iunie 2022, 20:05

Într-o declarație de presă comună, Shakira și Gerard Pique au confirmat că s-au despărțit, după o relație de peste 11 ani. „Regretăm să vă anunțăm că ne-am despărțit. Pentru binele copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră, vă rugăm să ne respectați intimitatea. Vă mulțumim”.

Cei doi s-au cunoscut în 2010, la filmările clipului artistei, Waka Waka, piesă care a fost imnul Cupei Mondiale la fotbal, din acel an. Din 2011, artista de 45 de ani și fotbalistul de 35 formează un cuplu. Ei au împreună doi băieți, de 7 și 9 ani, dar nu s-au căsătorit niciodată.

Vestea despărțirii a apărut pentru prima oară în urmă cu câteva zile, după ce a ieșit la iveală că Pique ar fi înșelat-o pe artistă cu o studentă de 20 de ani.

Shakira și Gerard Pique au confirmat despărțirea, după 11 ani de relație

Mai mult decât atât, presa internațională scrie că artista ar fi ajuns la spital, după ce a aflat că tatăl copiilor ei a înșelat-o. Conform marca.com, atacul de panică al artistei s-a întâmplat chiar după ce aceasta s-a întors de la Cannes, unde a strălucit pe covorul roșu.

Presa spaniolă a scos la iveală și faptul că Pique nu mai locuiește alături de cântăreață și de copiii lor, el având deja un apartament în care s-a mutat.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!