Prințul Charles, extrem de emoționat să-și vadă nepoțica. Fetița Prințului Harry, Lilibet, și-a vizitat pentru prima oară bunicii

De Unica.ro, pe

Prințul Charles a avut o întâlnire emoționantă cu nepoțica Lilibet Diana, când Prințul Harry și Meghan Markle au venit cu întreaga familie în Marea Britanie pentru a sărbători Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a.

Momentul a fost cu totul deosebit, deoarece aceasta este prima vizită a micuței Lilibet la bunicii ei din Londra. Lilibet a împlinit un an pe 7 iunie, iar Charles “a fost foarte emoționat” de întâlnirea nepoatei, spun apropiații familiei regale, potrivit presei internaționale.

Desigur, Charles a fost încântat și de revederea fiului său mic și al ducesei de Sussex.

A fost fantastic să-i vadă. A fost minunat să-i avem înapoi în Marea Britanie. Charles și Camilla au fost absolut încântați de vizita lor – a mai spus o sursă.

Citeşte şi: Fiica lui Paul Walker a vorbit despre experiența ei cu avortul după ce Curtea Supremă de Justiție a Statelor Unite a anulat acest drept al femeilor

Citeşte şi: Ireland Baldwin, detalii tulburătoare despre viol și avort, după ce avortul a devenit ilegal în SUA

Citeşte şi: Tudor Chirilă ia o pauză pe plan profesional din cauza problemelor de sănătate

Citeşte şi: R. Kelly, condamnat la 30 de ani de închisoare pentru abuz și trafic sexual cu minori

Pentru Lilibet, aceasta a fost prima vizită în Anglia, precum și o oportunitate a membrilor familiei regale de a o cunoaște. În timpul vizitei, Meghan, Harry și copiii lor au participat la o reuniune intima de familie în casa din Frogmore Cottage.

Ducele de Sussex s-a declarant bucuros să-și revadă bunica, pe regina Elisabeta.

A fost grozav să fiu cu ea. M-am bucurat să o văd. Este într-o formă de zile mare. Ea glumește mereu când este cu mine – a declarat Prințul Harry.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!