Fiica lui Paul Walker a vorbit despre experiența ei cu avortul după ce Curtea Supremă de Justiție a Statelor Unite a anulat acest drept al femeilor

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 27 iunie 2022, 13:02

Meadow Walker (23 de ani), fiica actorului Paul Walker (n. 1973 – d. 2013), a dezvăluit că a suferit un avort în anul 2020. Modelul și-a împărtășit experiența după ce Curtea Supremă de Justiție a Statelor Unite ale Americii a anulat dreptul constituțional al femeilor de a face avort.

Fiica lui Paul Walker a vorbit despre experiența ei cu avortul după ce Curtea Supremă de Justiție a Statelor Unite a anulat acest drept al femeilor

„Ziua aceasta marchează un uriaș pas înapoi în istorie și o profundă injustiție față de toate femeile din Statele Unite. Sunt nenumărate femei care s-au luptat cu decizia de a face sau nu avort”, a scris Meadow. „Și eu m-am luptat cu această alegere în 2020. Când lumea se prăbușea din cauza pandemiei, eu am făcut un avort”, a continuat.

„Este o experiență privată și personală, așa cum trebuie să fie. Am fost norocoasă să am un medic grozav care m-a susținut în timpul procesului debilitant. Cu ajutorul lui, sunt fericită și sănătoasă azi. Acum, știind că o mulțime de femei nu vor putea avea oportunitatea de a pune capăt unei sarcini în siguranță și de a se alege pe ele întâi de toate este de-a dreptul sfâșietor. Într-o lume care marginalizează constant femeile, acesta este cel mai mare atac asupra lor. Interzicerea avortului nu previne avorturile, ci avorturile în siguranță”, a încheiat.

Fiica Paul Walker Meadow Walker

Tânăra nu a oferit detalii privind decizia de a avorta. Meadow s-a căsătorit cu Louis Thornton-Allan (24 de ani), student la actorie, în octombrie 2021.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Fiica transgender a lui Elon Musk vrea să-și schimbe numele pentru a nu mai avea nicio legătură cu miliardarul

Citește și: Maria Shriver, fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger, va primi jumătate din pensia actorului

Citește și: Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit. Primul soț al artistei, ridicat de polițiști de la eveniment

Nunta a avut loc în Republica Dominicană. Modelul a purtat două rochii semnate Givenchy. Una mini, „distractivă și tinerească”, pentru cununia civilă, iar cealaltă lungă și elegantă, pentru cununia religioasă. Meadow a fost condusă la altar de unul dintre cei mai buni prieteni ai tatălui ei, actorul Vin Diesel (54 de ani).

Paul Walker s-a stins din viață în anul 2013, în urma unui accident rutier. În urma celor întâmplare, Meadow a devenit foarte apropiată de familia actorului Vin Diesel. Mai mult decât atât, acesta din urmă și-a numit fiica cea mică Pauline (7 ani), în onoarea lui Paul. 

Din anul 2007, Vin Diesel formează un cuplu cu modelul Paloma Jimenez (38 de ani). Perechea are trei copii, un fiu și două fiice, Vincent Sinclair (12 ani), Hania Riley (14 ani) și Pauline (7 ani).

Meadow continuă să țină vie amintirea regretatului ei tată publicând adesea imagini cu acesta în mediul online. Modelul susține de asemenea cauzele în care Paul a investit atât timp, cât și bani, prin Fundația „Paul Walker”. Organizația susține conservarea oceanelor și a vieții animalelor sălbatice.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!