Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit. Primul soț al artistei, ridicat de polițiști de la eveniment

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 10 iunie 2022, 11:03

Britney Spears (40 de ani) și logodnicul ei, antrenorul de fitness Sam Asghari (28 de ani), s-au căsătorit joi, 9 iunie 2022. Ceremonia a avut loc într-un cort amplasat în curtea casei cuplului.

Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit. Primul soț al artistei, ridicat de polițiști de la eveniment

Acesta va fi al treilea mariaj al solistei. În 2004, Britney a fost căsătorită timp de doar 55 de ore cu amicul ei din copilărie, Jason Alexander. Ulterior, în același an, Britney s-a căsătorit cu artistul Kevin Federline, de care a divorțat în 2007.

Alexander a apărut neinvitat la nunta solistei, documentând momentul live, înainte ca autoritățile să intervină. Jason, care a fost în închisoare de mai multe ori până în prezent, a trecut de securitate și s-a filmat în cortul în care Britney și Sam urmau să-și spună „DA”.

Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit. Primul soț al artistei, ridicat de polițiști de la eveniment

Bărbatul a fost reținut de agenții de pază până la sosirea polițiștilor. Jason și Britney s-au căsătorit într-o noapte în Las Vegas, solista cerând anularea mariajului la insistențele părinților ei, potrivit lui Alexander.

Jason a fost un susținător al mișcării #FreeBritney. Din 2008 până în noiembrie 2021, Britney s-a aflat sub tutela tatălui ei, concept legal prin care un judecător declară o persoană sau o organizație responsabilă asupra unei alte persoane în calitate de tutore legal, preluând puterea de decizie asupra acesteia atât din punct de vedere financiar, cât și personal.

Nici sora artistei, Jamie Lynn Spears, și nici părinții ei, Lynne Spears și Jamie Spears, nu au fost invitați la nunta ei cu Sam.

Fiii lui Britney din al doilea mariaj, Jayden James (15 ani) și Sean Preston (16 ani), nu au fost nici ei prezenți la eveniment. „Kevin și fiii ei sunt fericiți pentru Britney. Îi doresc tot binele”, a declarat avocatul lui Federline, Mark Vincent Kaplan, pentru TMZ.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Britney Spears vrea să-și dea tatăl în judecată. Solista spune că este „extrem de speriată”

Sora lui Britney Spears a reacționat la acuzațiile solistei

Madonna, mesaj de susținere pentru Britney Spears. „Este o încălcare a drepturilor umane”

Printre invitați s-au numărat actrița Drew Barrymore, Madonna și vedeta TV Paris Hilton. Britney a pășit spre altar pe ritmurile piesei „Can’t Help Falling in Love” a lui Elvis Presley. În noiembrie 2021, Britney dezvăluia că rochia de mireasă îi va fi creată de Donatella Versace.

Britney și Sam s-au cunoscut în octombrie 2016, pe platourile de filmare ale videoclipului piesei „Slumber Party” a artistei. Cântăreața a confirmat relația în luna ianuarie a anului următor. „Mi-am zis: «Ce drăguț a fost, tipul ăsta a fost realmente drăguț!». Așa că l-am sunat. Este o persoană foarte, foarte amuzantă”, a declarat Britney atunci. Cuplul s-a logodit în septembrie 2021.

În mai, perechea a pierdut o sarcină. „Profund întristați anunțăm că am pierdut copilul nostru miracol în prima parte a sarcinii”, au scris în mediul online. „Este devastator pentru orice părinte. Poate că ar fi trebuit să mai așteptăm înainte să anunțăm, însă eram extrem de bucuroși să împărtășim această veste. Iubirea este puterea noastră. Vom continua să încercăm să ne extindem familia. Suntem recunoscători pentru susținerea voastră!”, a încheiat perechea.

Foto: Profimediaimages.ro; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!