Cum a sărbătorit Britney Spears decizia judecătorilor de a-l suspenda pe tatăl ei ca tutore

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 07 octombrie 2021, 17:33

Din 2008, Britney Spears (39 de ani) se află sub tutelă, concept legal prin care un judecător desemnează unei persoane sau unei organizații puterea de decizie asupra unei alte persoane atât din punct de vedere personal, cât și financiar, persoana din urmă fiind considerată incapabilă să ia orice fel de decizie pe cont propriu.

Cum a sărbătorit Britney Spears decizia judecătorilor de a-l suspenda pe tatăl ei ca tutore

În iunie 2021, solista a cerut să fie eliberată de sub tutela deținută de 13 ani de tatăl ei, Jamie Spears (69 de ani). Inițial, solicitarea lui Britney a fost respinsă de către judecător. Ulterior însă, Jamie a fost suspendat din rolul de tutore al artistei. Până la finalul anului acesta, omul de afaceri John Zabel va fi tutorele temporar al solistei. Britney nu a fost prezentă la ultima audiere.

Britney Spears

Fiindcă a avut foarte mari emoții, logodnicul ei, Sam Asghari (27 de ani), a dus-o în vacanță. „Îi era greu să gestioneze stresul și a crezut că ar fi o idee bună să plece din oraș în vacanță cu Sam”, a declarat o sursă. „Au reușit să plece înaintea audierii și totul a ieșit perfect”, a completat.

De acolo, Britney a publicat mai multe fotografii nud. „Joaca în Pacific nu a rănit pe nimeni niciodată. Psss, n-am editat fotografiile, cada este curbată”, a scris solista în dreptul fotografiilor în mod clar editate. „Ne bucurăm pentru tine, dar dungile căzii…”, a comentat cineva.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Britney Spears vrea să-și dea tatăl în judecată. Solista spune că este „extrem de speriată”

Sora lui Britney Spears a reacționat la acuzațiile solistei

Madonna, mesaj de susținere pentru Britney Spears. „Este o încălcare a drepturilor umane”

„Da, înțelegem, ești liberă, ai un fizic frumos, dadada, dar am mai văzut asta. Interesant ar fi să-ți demachiezi ochii și să ai o rutină bună de îngrijire a pielii; Gândește ca o mamă… Băieții tăi trebuie să trăiască cu atenția pe care deciziile astea o primesc; Ne bucurăm că ești liberă, dar imaginile astea pot fi folosite de ei împotriva ta la proces”, au mai fost alte câteva comentarii.

„Britney este în extaz datorită rezultatelor audierii”, a mai dezvăluit o sursă. Și mama solistei, care a divorțat de Jamie în 2002, este foarte bucuroasă. „Lynne este foarte fericită. Își dorea asta de foarte mult timp. Îi era greu să o vadă pe Britney nefericită. Vrea doar ca fiica ei să fie fericită”, a declarat altcineva.

Singurul nemulțumit ar fi tatăl artistei. „Timp de 13 ani, domnul Spears a încercat să facă ce era în interesul lui Britney, atât din poziția de tutore, cât și din cea de tată. (…) Cu tot respectul, curtea a greșit alegând să-l suspende pe domnul Spears în favoarea unui străin”, a declarat avocatul lui Jamie.

În iunie 2021, însă, Britney a făcut clar că nu are o relație bună cu niciun membru al familiei sale. „Sunt grozavă la ceea ce fac și le permit acestor oameni să-mi controleze întreaga viață. Îmi doresc, sincer, să-mi dau în judecată familia. Aș vrea să-mi pot împărtăși povestea, să spun ce mi-au făcut, în loc să tac pentru binele lor”, a mai spus Britney atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!