R. Kelly, condamnat la 30 de ani de închisoare pentru abuz și trafic sexual cu minori

De Unica.ro, pe

Robert Sylvester Kelly, cunoscut sub numele de scenă drept R. Kelly, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru trafic sexual. Cântărețul, în vârstă de 55 de ani, a fost găsit vinovat în mai multe procese, după ce s-a aflat că obișnuia să abuzeze minore, să le drogheze și să traficheze.

Sentința a fost impusă de judecătoarea districtuală Ann Donnelly, după ce a ascultat mai multe victime supraviețuitoare care au mărturisit cum au fost exploatate sexual de R. Kelly.

M-a pus să fac lucruri îngrozitoare, care mi-au frânt spiritual. Îmi doream să mor, literalmente să mor atât de josnic m-a făcut să mă simt – a spus una dintre persoanele abuzate de cântăreț, potrivit BBC.

Acuzațiile potrivit cărora celebrul artist ar fi abuzat tinere au început să circule încă din anii ’90. R. Kelly a fost dat în judecată de o femeie care susținut că a abuzat-o sexual pe vremea când era minoră. Mai târziu au apărut acuzații legate de pornografie infantilă cu o altă fată din Chicago. În tot acest timp, cariera artistului căpăta amploare, el ajungând să vândă milioane de albume în întreaga lume.

Citeşte şi: Tudor Chirilă ia o pauză pe plan profesional din cauza problemelor de sănătate

Citeşte şi: Lili Sandu, despre dieta care o ajută să se mențină în formă: „Nu mai sunt vegană!” Ce mănâncă artista acum

Citeşte şi: Justin Bieber și Hailey, surprinși în timp ce intrau într-o biserică din Beverly Hills. Gestul lor a atras atenția tuturor

Citeşte şi: R Kelly, acuzat de pedofilie după ce a apărut o înregistare în care întreține relații sexuale cu o minoră

Timp de 30 de ani, R. Kelly a abuzat sexual zeci de minore pe care le păcălea să-i cadă în plasă prin diverse metode. Când victimele spuneau că reclamă abuzurile, ele erau fie mituite, fie amenințate.

R. Kelly și-a folosit „faima, banii și popularitatea” pentru a „prăda în mod sistematic copii și femei tinere pentru propria sa satisfacție sexuală”, au notat procurorii într-un dosar depus în instanță la începutul acestei luni.

Victimele au mărturisit că au fost supuse poftelor lui perverse și sadice pe când erau minore. Potrivit mărturiilor rapperul le-a transmis boli venerice mai multor victime, iar într-una dintre situații a obligat o fată să-și ungă fața cu materii fecale pentru că a refuzat să întrețină relații sexuale cu el și cu un adolescent, racolat și el pentru a fi abuzat.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!