Justin Bieber și Hailey, surprinși în timp ce intrau într-o biserică din Beverly Hills. Gestul lor a atras atenția tuturor

De Unica.ro, pe

Justin Bieber (28 de ani) și soția lui, Hailey (25 de ani), au fost surprinși de paparazzi într-o ipostază atipică pentru doi tineri celebri ca ei, pe care, în mod normal, îi vezi în cluburi și la terase de lux.

Acești au fot văzuți în timp ce se duceau la o biserică din Los Angeles. Îmbrăcați lejer și cu ochelari de soare, cei doi au fost fotografiați în timp ce intrau în biserica Churchome, din Beverly Hills. După ce avut loc slujba religioasă, Justin și Hailey au părăsit lăcașul de cult.

Să fi luat ei decizia de a se apropia de Dumnezeu pentru că trec printr-un moment delicat în viețile lor, după ce au experimentat o serie de probleme grave de sănătate în ultimele luni?

Justin Bieber și Hailey, surprinși în timp ce intrau într-o biserică din Beverly Hills. Gestul lor a atras atenția tuturor

La începutul verii, Justin Bieber și-a anulat concertele și evenimentele din cauza sănățăii precare. Bieber suferă de mononucleoză cronică, o infecție cauzată de virusul Epstein-Barr, de boala Lyme și de sindromul Ramsay Hunt. De câteva săptămâni, starea lui de sănătate s-a înrăutățit.

Nu îmi vine să cred că spun așa ceva. Am făcut tot ce se putea pentru a mă simți mai bine, dar boala mea se înrăutățește. Mi se rupe inima că va trebui să amân următoarele show-uri (doctorul a cerut). Către toți oamenii mei: vă iubesc foarte mult, o să mă odihnesc și o să mă simt bine – le-a transmis artistul fanilor, în urmă cu câteva săptămâni.

Din cauza sindromului Ramsay Hunt, Justin a suferit o pareză facială. Cântărețul le-a arătat fanilor într-un video cum nu-și mai poate mișca jumătatea dreaptă a feței din cauza parezei.

Sindromul a apărut din cauza acestui virus care îmi atacă nervul din ureche şi nervii faciali şi a cauzat paralizia feţei. După cum puteţi vedea, acest ochi nu clipeşte. Nu pot să zâmbesc pe această parte (n.red – dreaptă) a feţei. Această nară nu se mișcă. Deci, am o paralizie completă pe partea aceasta a feţei. Este destul de grav.

Mi-aș dori să nu fie așa, dar, evident, corpul meu îmi spune că trebuie să o iau mai încet. Sper că mă înțelegeți. Voi folosi această perioadă pentru a mă odihni și a mă relaxa și pentru a reveni la sută la sută, astfel încât să pot face ceea ce m-am născut să fac, a transmis Justin Bieber pe conturile sale de socialziare.

Citeşte şi: Ioana Ginghină: „De 4 ani mă mențin la aceeași greutate”. Care sunt secretele actriței

Citeşte şi: Lili Sandu, despre dieta care o ajută să se mențină în formă: „Nu mai sunt vegană!” Ce mănâncă artista acum

Citeşte şi: Margherita de la Clejani, condamnată definitiv pentru accidentul din 2020. Judecătorii au înăsprit pedeapsa

Citeşte şi: Alex de la „Insula Iubirii”, de nerecunoscut pe scena de la „Românii au talent” în urmă cu câțiva ani. Cum arăta atunci

Hailey Bieber, soția lui Justin, are și ea probleme serioase de sănătate. În luna martie a acestui an, ea a fost supusă unei operații după ce a suferit un mic accident vascular cerebral care a dus la descoperirea unu defect congenital cardiac.

Luam micul dejun cu soțul meu, aveam o zi normală, o conversație normală. Eram în mijlocul discuției când, dintr-odată, am avut o senzație ciudată dinspre umăr de-a lungul brațului, până în vârful degetelor. Mi-a făcut vârfurile degetelor să se simtă ciudat, amorțite. Justin m-a întrebat dacă sunt ok și nu i-am răspuns, pentru că nu eram sigură.

M-a întrebat a doua oară, dar, când am încercat să-i răspund, n-am putut vorbi. Jumătatea dreaptă a feței mi s-a moleșit. Nu puteam să leg o propoziție. Nu puteam să rostesc niciun cuvânt – a povestit tânăra, la momentul respectiv, pe YouTube.

Foto – Profimedia / Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!