Alex de la „Insula Iubirii”, de nerecunoscut pe scena de la „Românii au talent” în urmă cu câțiva ani. Cum arăta atunci

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 30 iunie 2022, 11:46

După finala sezonului 6 al show-ului matrimonial „Insula Iubirii”, Alex (31 de ani) și Teodora (19 ani) au captat atenția publicului prin anunțul neașteptat pe care l-au făcut. Ei sunt căsătoriți, dar au întrat în Insula Iubirii cu probleme de cuplu. Spre finalul emisiunii, problemele dintre ei au dispărut, iar anunțul care i-a uimit pe toți a fost că urmează să aibă un copil. Teodora este însărcinată în mai bine de șase luni.

„Ne-am împăcat, iar apoi a venit vestea cea mare chiar în ziua de Crăciun, că a rămas însărcinată! Avea deja 2 luni şi un pic de sarcină!”, a mărturisit Alex la finalul sezonului 6 al emisiunii Insula Iubirii.

„A fost un şoc pentru amândoi. Sarcina a contribuit foarte mult la împăcarea noastră! Sunt însărcinată în şase luni, o să avem o fetiţă şi nu o să facem nuntă. Nu îmi plac mie nunţile!” – a adăugat Teodora.

Alex, pe numele complet Alexandru Marcu, a mai participat în trecut la emisiuni televizate. În urmă cu nouă ani, el s-a dus la “Românii au talent” și le-a prezentat juraților un număr de iluzionism. Alex Marcu i-a impresionat atunci pe jurați, ajungând în semifinale, dar din pricina unor neînțelegeri, a ajuns să fie eliminate din concurs.

Citeşte şi: Teodora de la „Insula Iubirii”, mesaje dure în mediul online după anunțul sarcinii. „Te-a lăsat gravidă intenționat!”

Citeşte şi: Carmen Iohannis, apariție notabilă la balul de absolvire al elevilor săi. Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă a României

Citeşte şi: Ritualul de frumusețe la care Andreea Esca nu renunță niciodată. „Sunt foarte riguroasă!”

Citeşte şi: Cum își câștigă veniturile Alina Sorescu. Artista nu a depins niciodată de banii lui Alexandru Ciucu

Ajunsesem în semifinale şi eram fericit. Simţeam că pot trece de acest hop, bazându-mă pe numărul pregătit. Ei bine, după şase luni de muncă asiduă şi scenariul depus de patru săptămâni, am fost informat că nu mai merge şi trebuie să-l schimb. Mi s-a spus că o comisie tehnică s-a întâlnit şi a discutat punerea lui în scenă – spunea Alex atunci, potrivit cancan.ro.

Pe vremea aceea, în 2013, Alex avea un aspect fizic diferit, fiind mai slab cu câteva kilograme și neavând barbă.

Alex de la "Insula Iubirii", de nerecunoscut pe scena de la "Românii au talent" în urmă cu câțiva ani. Cum arăta atunci

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!