Carmen Iohannis, apariție notabilă la balul de absolvire al elevilor săi. Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă a României

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 29 iunie 2022, 13:43

Carmen Iohannis a mers la balul de absolvire al elevilor săi într-o ținută care a atras atenția tuturor. Prima Doamnă a României a fost diriginta unei promoții de elevi care tocmai au terminat Liceul “Gheorghe Lazăr” din Sibiu și s-a alăturat celor care i-au fost elevi pentru petrecerea de promovare a bacalaureatului. Unul dintre elevii săi, pe nume Mihăilescu Pavel, a reușit să ia BAC-ul cu media 10, iar soția președintelui Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care își declară mândria și bucuria cu privire la reușita liceanului.

Elevul Mihăilescu Pavel din clasa 12E, a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” Sibiu, a demonstrat prin media 10 la examenul de bacalaureat, că munca, seriozitatea, pasiunea și inteligența sunt cheia încununării anilor de liceu!

Toată prețuirea și admirația, lui și profesorilor!

Cu drag, felicitări din partea D-nei Diriginte! – a scris doamna Iohannis pe Facebook.

Ca de fiecare dată, ținuta soției președintelui României a ieșit în evidență. Carmen Iohannis a purtat o rochie bleu, fără mâneci, cu model floral, de lungime medie (până la genunchi). Rochia a fost accesorizată cu o pereche de sandale roz, iar părul a fost prins într-un coc lejer.

După obținerea mediei 10 la BAC, Pavel Mihăilescu, a avut numai cuvinte de laudă pentru Carmen Iohannis, declarând că a fost o dirigintă minunată.

Carmen Iohannis, apariție notabilă la balul de absolvire al elevilor săi. Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă a României

Citeşte şi: Cât a costat rochia pe care Carmen Iohannis a purtat-o la întâlnirea cu Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite

Doamna dirigintă ne-a învățat să fim, în primul rând, oameni. Ea ne spunea mereu: faceți ceva ce vă place și ce iubiți, că banii vor veni – a spus Pavel, potrivit turnulsfatului.ro.

Cât despre performanța de la BAC, Pavel a spus că nu s-a așteptat să aibă rezultate atât de bune.

Vă spun sincer că nu mă așteptam. Am învățat mult, dar nu mă așteptam la note perfecte. La matematică nu am avut niciun fel de emoții. Chiar dacă subiectele au fost ușoare, pot spune, mândru de mine, că oricât de grele ar fi fost tot aș fi luat această notă. La română nu am fost foarte sigur, deși am respectat baremul și am scris cât de bine și cât de frumos am putut și, sincer să fiu, cele mai mari emoții le-am avut la anatomie.

Acolo, la subpunctul C, de la ultimul exercițiu a picat fiziologia analizatorului cutanat și în dimineața cu examenul am spus să învăț asta, dar n-am făcut-o și exact asta mi-a picat. Recunosc că m-am blocat puțin când am văzut, dar se pare că m-am descurcat – a adăugat tânărul.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!