Teodora de la „Insula Iubirii”, mesaje dure în mediul online după anunțul sarcinii. „Te-a lăsat gravidă intenționat!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 29 iunie 2022, 11:17

Luni, 27 iunie, a luat sfârșit sezonul 6 al show-ului matrimonial “Insula Iubirii”. În marea finală, concurenții au avut ocazia să se reunesacă pentru ultima data la bonfire, pentru a lua decizii importante cu privire la partenerii cu care au venit în competiție pentru a-și testa relațiile.

Alex (31 de ani) și Teodora (19 ani) s-au numărat printre cuplurile care s-au aflat în centrul atenției, după ce au făcut un anunț cu totul neașteptat. Cei doi sunt căsătoriți, iar când au venit în show, relația dintre ei era nesigură. Cu toate acestea, Alex și Teodora au anunțat că vor avea un copil, ea fiind însărcinată în șase luni.

„Ne-am împăcat, iar apoi a venit vestea cea mare chiar în ziua de Crăciun, că a rămas însărcinată! Avea deja 2 luni şi un pic de sarcină!”, a mărturisit Alex la finalul sezonului 6 al emisiunii Insula Iubirii.

„A fost un şoc pentru amândoi. Sarcina a contribuit foarte mult la împăcarea noastră! Sunt însărcinată în şase luni, o să avem o fetiţă şi nu o să facem nuntă. Nu îmi plac mie nunţile!” – a completat Teodora.

Citeşte şi: Decizii complicate la finalul sezonului 6 al show-ului „Insula Iubirii”. Unul dintre cupluri așteaptă un copil

După finalul competiției, Teodora a publicat în mediul online mai multe fotografii cu burtica de gravidă și a primit diverse reacții din partea internauților. În timp ce unii au felicitat-o pentru sarcină, alții i-au trimis mesaje răutăcioase spunând că i se citește nefericirea pe chip și că este prea tânără pentru a avea un copil.

Teodora de la "Insula Iubirii", mesaje dure în mediul online după anunțul sarcinii. "Te-a lăsat gravidă intenționat!"


Nu încerca să te mai ascunzi după o mască, nu ești fericită și tu știi asta cel mai bine. Dacă erai fericita nu luai deciziile pe care le-ai luat pe insula. O sa mai crești și o să-ți dai seama de greșeala pe care ai făcut-o. Sincer, îmi este mila de tine, meriți mult mai mult. Toată lumea vede ce fel de om este Alex, nu încerca să te mai ascunzi din a vedea adevărul. Ai o viață, trăiește o frumos! Nu te mai lasă manipulată!
Păcat de tine și tinerețea ta!

Păcat de tinerețea ta.. Decizia de pe insulă este ceea ce ai simțit cu adevărat. Te-ai lăsat iar manipulată de Alex, îmi pare rău, mai târziu o să regreți!

Sigur te-a lăsat gravidă intenționat ca să se asigure ca nu îl părăsești după emisiune!

Wow, cine este tatăl? Ca parca te-ai despărțit de Alex!

Păcat de tine! Iubitul tău clar are probleme. Nu știu cum ai putut să te împaci cu el, pe bune..

Asta da tinerețe furată… 🙁 … Îmi pare rău că familia ta nu te-a susținut!

Îmi pare rău pentru tine, se vede pe fața ta ca nu îți dorești să fii lângă el, se simte parcă ai fi forțată. Și ceva parca e putred la mijloc. Sper să ți se întâmpla ceea ce îți dorești mai încolo. Sarcina ușoară!

Te-a jucat bine! Bănuiesc că aici nici familia nu te-a susținut. Halal – sunt doar câteva dintre multele mesaje ale internauților care nu au agreat decizia Teodorei de a rămâne în relația cu Alex.

Pentru a închide gurile răutăcioșilor, Teodora le-a transmis tuturor că se simte fericită că va aduce pe lume copilul lui Alex.

Primesc mesaje de genul „se vede că nu ești fericită”. Sunt foarte fericită cu deciziile pe care le-am luat! – a scris Teodora ,într-un InstaStory.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!