Ioana Ginghină: „De 4 ani mă mențin la aceeași greutate”. Care sunt secretele actriței

De Unica.ro, pe

Ioana Ginghina (44 de ani) se menține într-o formă fizică de zile mari. Actrița a dezvăluit recent că are o greutate constantă de patru ani și reușește să facă acest lucru prin disciplină culinară.

De 4 ani reușesc să mă mențin la aceeași greutate. Nu este însă ușor, dar nici foarte greu nu e. Trebuie doar să am disciplina culinară și să fac cât mai puține excese.

Secretul este :

– nu mănânc după ora 18:00

– evit zahărul și făinoasele

Swipe dreapta să vezi 6 variante de mic dejun sănătos pe care le alternez și care îmi fac diminețile mai “colorate” – a scris actrița pe pagina sa de Instagram.

Citeşte şi: Tudor Chirilă ia o pauză pe plan profesional din cauza problemelor de sănătate

Citeşte întreaga şi: Alex de la „Insula Iubirii”, de nerecunoscut pe scena de la „Românii au talent” în urmă cu câțiva ani. Cum arăta atunci

Citeşte şi: Bogdan Vlădău, curtat de bărbați pe când era model. „A, deci de tine i-a plăcut lui Giorgio Armani!”

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru șantaj. „Mi-au zis că notarul este prieten”

Ioana a mai dezvăluit că a dobândit disciplina culinară de la tatăl ei, care ests fost sportive și predă educația fizică și a avut mereu grijă de felul în care se hrănea.

Dintotdeauna am avut grijă de ce mănânc, pentru că tatăl meu este fost profesor de educație fizică și face și acum sport, la 79 de ani. Drept urmare, eu și sora mea am crescut în casă cu dietă, nu cură de slăbire, dietă toată viața. Eu de mică, seara nu mâncam decât un iaurt sau un fruct. Eu când veneam din tabere, mă aștepta tata cu cântarul acasă. Deci obsesia mea nu e așa, că mi-am creat-o. Eu așa am fost crescută.

Tata făcând box, tot timpul a trebuit să se mențină la un 75 de kilograme și el și acum arată la corp ca un tânăr de 35 de ani. Am învățat că sportul constant, nu extrem de mult, acolo 45 de minute, o oră, te face să ai un corp armonios toată viața. Sportul trebuie să se facă în funcție de vârstă. Tata făcea box și tenis de câmp și acum face înot și bicicletă. Și noi femeile trebuie să schimbăm.. mai trecem la yoga, pilates – a dezvăluit Ioana Ginghină, pentru Spectacola.

Dulciurile sunt cea mai mare slăbiciune a Ioanei, însă încearcă să le mănânce doar când merge la petreceri sau evenimente. Vedeta a mai spus că dacă ține regim sau post și cineva o invite la masa, nu va refuza, pentru cp nu vrea să devină “o povară pentru cei din jur”.

Ioana Ginghină: "De 4 ani mă mențin la aceeași greutate". Care sunt secretele actriței

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!