Ce scriu ziarele astăzi despre vedetele autohtone

De Diana Sorescu pe

Răsfoiesc virtual ziarele de la noi şi titluri de-o şchioapă mă anunţă ce au mai făcut celebrităţile autohtone. Aflu deci că Moni Columbeanu nu i-a iertat escapada lui Irinel…
… şi că Geta Voinea nu se piaptănă.

Dimineaţa, în timp ce savurez un iaurt proaspăt (nu beau cafea!), arunc o privire peste cele mai importante ziare şi tabloide din România. Spectacolul pe care mi-l oferă articolele cuprinde de toate, de la relaţii extraconjugale şi scandaluri politice, până la sfaturi de înfrumuseţare de la vedete şi detalii picante din viaţa lor intimă.

Aşadar, am să fac o radiografie a presei mondene, iar în cele ce urmează vei descoperi principalele ştiri de astăzi despre vedetele autohtone:

–    Se pare că Julia Jianu a avut, mai bine de un an, o aventură cu un anume Roby. Chiar dacă artista a negat şi se declară mai îndrăgostită ca oricând de soţul ei, Roby a trimis o scrisoare deschisă presei prin care „îi dă papucii” cântăreţei!

–    Tania Budi şi-a arătat sânii în episodul de ieri al telenovelei „Narcisa sălbatică”. Vedeta a jucat în cadă o scenă pasională de dragoste, iar trupul gol i-a fost acoperit, din loc în loc, doar de spumă.

–    Monica Columbeanu se îndoieşte de dragostea pe care Irinel i-o poartă. După aventura fierbinte a miliardarului cu două blonde, Moni este dezamăgită şi amână să poarte o discuţie serioasă şi deschisă cu acesta. Îşi doreşte să stea cât mai mult în America alături de fetiţa şi mama ei şi nu exclude posibilitatea unui divorţ.

–    „Mihaela Rădulescu este vedeta care arată cel mai bine nemachiată” a declarat Ana Rădulescu, make up artistul care o machiajă pe divă de mai bine de zece ani

–    Andreea Marin îşi doreşte cu ardoare încă un copil, dar declară că sănătatea i-a jucat feste în ultima perioadă.Vedeta a mai spus că îşi va petrece Crăciunul în familie, acasă.

–    Cântăreţul Mihai Trăistariu se laudă cu experienţe sexuale inedite: el şi iubita lui au făcut sex pe capota maşinii, în tufe, undeva între Mamaia şi Năvodari!

–    Deputatul PSD Robert Negoiţă este implicat într-un scandal sexual de proporţii. Se pare că miliardarul a apelat la serviciile unor modele minore ce ofereau servicii sexuale pe bani. Întreaga reţea era atent condusă de managerii unor celebre agenţii de manechine. Dosarul este cercetat de DIICOT.

–    Faimoasa Geta Voinea a dezvăluit un secret pe care ea îl pune în practică şi îi menţine părul sănătos: nu se piaptănă niciodată!

–    Tot din presa de astăzi aflăm că vedeta Kanal D, Gabriela Cristea, este devastată de faptul că soţul ei a fost surprins de fotografii unei reviste sărutând o blondă.

–    Mihai Bendeac a defilat pe străzile din capitală îmbrăcat într-o rochie din carne, asemănătoare celei purtate de Lady Gaga. Prestaţia va fi inclusă în noul episod al emisiunii „În puii mei”.

Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro