Jenna Jameson, diagnosticată cu o boală gravă. Fosta actriță a filmelor pentru adulți nu mai poate merge

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 13 ianuarie 2022, 00:59

Jenna Jameson (47 de ani) a făcut în mediul onine o postare prin care dezvăluie că a fost diagnosticată cu o boală rară – sindromul Guillain-Barré. Fosta actriță de filme pentru adulți a povestit într-un clip video, pe contul său de Instagram, că s-a simțit extrem de rău și vomitat timp de două săptămâni.

Jenna Jameson a postat un clip video de pe patul de spital în care îi asigură pe fanii ei că afecțiunea nu a apărut în urma vaccinului anti-COVID-19 sau a vreunui alt vaccin. La începutul pandemiei de coronavirus, Jenna susținea opiniile anti-vacciniste apărute în mediul online.

Citeşte şi: Ce se întâmplă cu Celine Dion. Artista a primit un diagnostic crunt. „Nu se poate deplasa”

Jenna are o relație cu omul de faceri israelian, Lior Bitton, din 2015. Cei doi sunt logodiți și au o fată, Batel Lu, în vârstă de 4 ani.

Lior Bitton a vorbit despre afecțiunea partenerei sale care a lăsat-o imobilizată la pat. Jenna Jameson nu se mai poate deplasa pentru că are mușchii picioarelor foarte slăbiți.

Actrița s-a dus la spital după ce zile în șir a vomitat, dar a fost trimisă acasă, spune Bitton.

S-a întors acasă și nu se mai putea ține pe picioare. Are mușchii picioarelor foarte slăbiți. Nu poate ajunge nici până la baie. A căzut în baie de câteva ori și a trebuit să mă duc după ea să o duc în pat. Două ziele mai târziu, nici nu s-a mai putut ridica în picioare – a spus logodnicul actriței, în urmă cu câteva zile, într-o postare pe Instagram.

Jenna primește acum un tratament cu imunoglobuline și face recuperare fizică.

Sindromul Guillan-Barre, cunoscut și ca paralizie ascendentă Landry, este o afecțiune autoimună inflamatorie a sistemului nervos periferic. Boala se caracterizează prin slabiciune musculară instalată rapid și prin paralizia musculaturii membrelor inferioare și superioare, respiratorii și a feței, notează site-urile de specialitate. Afecțiunea poate fi tratată, iar cei mai mulți bolnavi își revin complet. Uneori, boala se poate agrava și poate lăsa efecte pe termen lung.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!