Ce se întâmplă cu Celine Dion. Artista a primit un diagnostic crunt. „Nu se poate deplasa”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 22 noiembrie 2021, 16:01

La începutul lunii octombrie, Celine Dion (53 de ani) anunța că și-a amânat concertele care urmau să aibă loc în Las Vegas din cauza unor probleme serioase de sănătate.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Marea artistă a făcut tristul anunț în mediul online, prin următorul mesaj:

“Am inima frântă din cauza asta. Echipa mea şi cu mine am lucrat la acest nou spectacol timp de opt luni, iar faptul că nu voi putea avea premiera în noiembrie mă întristează mai mult decât o pot spune. Îmi pare deosebit de rău că mi-am dezamăgit toți fanii care și-au făcut planurile să vină în Las Vegas. Acum, trebuie să mă concentrez să-mi revin … Vreau să depășesc această situație cât mai repede.”

Potrivit informațiilor apărute în presa străină, îndrăgita vedetă se află în îngrijirea medicilor pentru că a are dureri mari în zona picioarelor, gambele îi sunt aproape paralizate, nu se mai poate deplasa din acest motiv, și, în plus, a ajuns la o greutate corporală extrem de mică, de 40 de kilograme.

Ce se întâmplă cu Celine Dion. Artista a primit un diagnostic crunt. "Nu se poate deplasa"

Celine Dion suferă de o afecține ereditară rară, denumită degenerescență sau distrofie musculară, ce se caracterizează prin deteriorarea progresivă a mușchilor corpului. Din păcate, nu există un tratament pentru vindecarea acestei afecțiuni, dar sunt anumite proceduri medicale care pot ameliora simptomele și duc la incetinirea progesiei bolii.

Citeşte şi: Celine Dion, extrem de slabă. Apropiații spun că este în pragul anorexiei FOTO

Citeşte şi: Celine Dion riscă să își piardă averea. Foștii reprezentanți îi cer un comision de 500 milioane dolari

Citeşte şi: Celine Dion, femeia care trece peste toate obstacolele vieții

Citeşte şi: Adele a primit în dar o gumă mestecată de Celine Dion. „E cel mai de preț lucru!”

“Celine se confruntă cu spasme musculare persistente și severe, de aceea nu mai poate performa. Echipa ei medicală o monitorizează atent. Nu se poate deplasa, are dureri foarte mari care îi paralizează picioarele. E foarte slăbită și a pierdut mult în greutate. Simptomele sunt îngrozitoare, mai rele decât se aștepata toată lumea. Ea locuiește acum într-o casă nouă, construită special pentru ea. Celine și-a dorit să fie cât mai aproape de școlile copiilor”, a spus Claudette Dione, o membră a familiei artistei, potrivit presei internaționale.

Distrofia musculară se caracterizează prin slăbiciunea și degenerarea mușchilor. Odată ce afecțiunea progresează, deplasarea și mișcările corpului devin din ce în ce mai dureroase și dificile. În anumite cazuri, pot fi afectate și respirația și funcția cardiacă, lucruri care generează complicații fatale. Nu există un tratament curativ pentru distrofia musculară, medicațiile și terapiile existente având doar rolul de a încetini evoluția bolii.

Celine Dion a fost căsătorită timp de 22 de ani cu producătorul muzical Rene Angelil, decedat în anul 2016 din cauza unui cancer.  Povestea lor de dragoste a început în anul 1980, când Rewne avea 38 de ani, iar ea doar 12. Și-au început relația 7 ani mai târziu, iar în 1991 s-au logodit. Căsătoria lui Rene cu Celine a avut loc în 1994, la Notre-Dame Basilica din Montreal, Canada. Celine are împreună cu regretatul Rene trei copii: Rene-Charles Angelil în vârstă de 18 ani și gemenii Eddy și Nelson, de 9 ani.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!