Ileana Stana Ionescu, mesaj după o poveste de iubire de 67 de ani

De Mădălina Manole pe
Ileana Stana Ionescu, marea doamnă a comediei românești, a avut viața asemenea rolurilor din filmele pe care le-a jucat. Cu câteva urcușuri și coborâșuri nesemnificative, îndrăgita actriță se poate mândri cu multe zâmbete, multă voie bună și multă iubire în jurul său. Despre soțul său, aceasta a povestit în trecut că a fost dragoste la prima vedere și că nu regretă nicio clipită decizia luată, aceea de a-și petrece tot restul vieții alături de el, o singură și mare iubire.

Ileana Stana Ionescu, în vârstă de 82 de ani, este căsătorită cu Andrei Ionescu, de asemenea, actor, iar povestea lor de iubire poate bate recordurile, cei doi fiind împreună de 67 de ani și fiind părinții unui băiat, Andrei Manuel, mutat în SUA unde este căsătorit și profesează ca medic: Viaţa sentimentală a fost la fel de frumoasă. Sunt 67 de ani de când suntem împreună. Fericirea vieţii noastre a fost momentul în care a venit pe lume fiul nostru. O dată pe an vine băiatul şi o dată mergem noi”, a povestit Ileana Stana Ionescu pentru Antena Stars. De asemenea, de succes și noroc s-a bucurat și pe parte profesională, actrița afirmând că: “Profesional nu am apucat să-mi doresc nimic pentru că au venit la mine nişte lucruri nesperate. O să iubesc meseria asta cât o să exist.”

Ileana Stana Ionescu in tinerete

Ileana Stana Ionescu în tinerețe

Pe de altă parte, soțul său, Andrei Ionescu, a făcut o mărturisire inedită și spectaculoasă: “În 67 de ani nu i-am spus niciodată te iubesc, dar i-am arătat acest lucru.”Ileana Stana Ionescu s-a născut pe 14 septembrie 1936, la Brad, în Hunedoara: „Am venit pe lume de Ziua Crucii. Poate de aici crezul deplin într-un Dumnezeu al tuturor oamenilor. Am avut parte de o familie care mi-a înţeles pasiunea pentru teatru, iar soarta a fost îngăduitoare cu mine, mi-a scos în cale la momentul oportun omul potrivit, alături de care am evoluat. Am devenit cu timpul o singură fiinţă.” – a povestit în urmă cu trei ani Ileana Stana Ionescu pentru Jurnal Spiritual.Ileana Stana Ionescu in tinerete 1Viața i-a fost frumoasă și liniștită, însă nu același lucru putem să spunem și despre copilăria actriței, care și-a pierdut tatăl la o vârstă fragedă: „Copilăria nu a fost prea fericită, pentru că l-am pierdut pe tatăl meu la o vârstă fragedă, aveam 6 ani. A murit pe front. Mama s-a chinuit pe vremurile acelea grele, cu bani puţini. Dar m-a crescut în aşa fel încât n-am simţit toate neajunsurile şi criza de după război. Am crescut în aceeaşi casă, cu bunicul meu, italian, care în ’48, când s-a făcut repatrierea, a plecat în Italia. A plecat împreună cu ceilalţi copii ai lui, fraţii mamei. Mama a rămas aici pentru că-şi pierduse cetăţenia italiană, prin căsătorie. A rămas singură aici, de asta spun că a fost o martiră…” – povestea actrița pentru aceași sursă.Ileana Stana Ionescu si sotul sau, Andrei IonescuDe curând, Ileana Stana Ionescu și soțul său s-au mutat într-o casă nouă după îndelungi probleme pe care le-au avut cu achiziționarea unei locuințe, fiind furați și păcăliți de agenții imobiliari: “A durat foarte mult până când ne-am instalat. O să vă mărturisesc un lucru. Am senzaţia că m-am născut a doua oară. Noi doi am avut o existenţă minunată, dar odată cu mutarea în această zonă lucrurile s-au schimbat radical. Sunt foarte încântată că vom putea face de la început o viaţă nouă. Aici sunt toate datele oferite de natură ca să ne simţim extraordinar.”

Citește și – De ce nu s-a căsătorit niciodată Aimee Iacobescu: “Nu poți iubi decât o singură dată”

Citește și – Angela Similea, o poveste de viață tulburătoare. A fost căsătorită de 4 ori, dar l-a iubit pe Florin Piersic

Sursă foto: Cinemagia, captură video Antena Stars

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Lady Gaga şi Bradley Cooper au o relație ascunsă? Ce spune Mel B despre cei doi

Lady Gaga şi Bradley Cooper au o relație ascunsă? Ce spune Mel B despre cei doi