Echipa emisiunii Vorbește Lumea are o nouă colegă! Cine a întregit „gașca verii”

De Unica.ro, pe

Vara a venit cu forțe proaspete în matinalul care aduce energia la cafea, de luni până vineri, de la 10:30. Cu două săptămâni în urmă, Cove i-a primit alături de el pe Viviana, Theo Rose, Coțofană și pe Mădălina Petre alias Veverița. Acestora li s-au alăturat până acum Sore și Jorge, timp de câte o săptămână.

Vineri, în ultima zi în gașcă, Jorge a lansat un nou single, Don’t give up, și i-a provocat atât pe cei din platou, cât și pe cei de acasă să danseze alături de el pe Tik Tok. Finalul emisiunii a fost unul încărcat de bucurie, dar și de o surpriză muzicală, acesta cântând alături de Viviana, Theo Rose și Veve piesa Super femei.

Echipa emisiunii Vorbește Lumea are o nouă colegă! Cine a întregit „gașca verii”

De astăzi, cea mai tare gașcă a verii are o nouă colegă! Cosmina Păsărin li se alătură celor 5 simpatici pentru a afla alături de ei cele mai interesante informații, pentru a trece împreună cu ei prin cele mai amuzante provocări și pentru a aduce voia bună celor de acasă.

Echipa emisiunii Vorbește Lumea are o nouă colegă! Cine a întregit „gașca verii”

Entuziasmată de noua provocare, Cosmina a declarat: „De fiecare dată când am fost prezentă în platoul emisiunii, în calitate de invitat, am simțit energia bună a întregii echipe și tocmai de aceea, vestea că voi face parte din Gașca Vorbește Lumea m-a făcut tare fericită.

Citește și:

Este Viviana Sposub pregătită să devină mamă? Ce a spus vedeta TV despre sarcină

Cum arată Adela Popescu în ultima lună de sarcină. Prezentatoarea va naște curând

Lora s-a retras de la Vorbește Lumea. „A fost o perioadă frumoasă”

Este o experiență pe care o voi trăi la intensitate maximă și sunt recunoscătoare pentru că mi s-a oferit această ocazie. Unde-s mulți, distracția crește, așa că vă invităm să fiți alături de noi și să ne urmăriți în fiecare zi!”.

Nu ratați, de luni până vineri, o nouă săptămână alături de cea mai tare gașcă, în direct la PRO TV, de la ora 10:30!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!