Cum s-a îndrăgostit Melania de Donald Trump

De Adina Radu pe
În 1998, Melania Knauss participa la o petrecere Fashion Week când l-a văzut pe viitorul președinte american, Donald Trump.

Donald Trump se afla la această petrecere cu iubita sa, Celina Midelfart, dar a fost vrăjit de tânăra de 28 de ani, Melania. Aceasta auzise că Trump este puțin cam afemeiat, așa că a păstrat distanța.

Melania, originară din Slovenia a refuzat să-i dea numărul de telefon magnatului Trump. Chiar și așa, tânăra a fost vrăjită de vitalitatea și energia lui Donald. Din fericire, milionarul a tot insistat, dar Melania i-a spus clar că nu vrea să fie încă una dintre cuceririle lui, că vrea să știe de la început care sunt intențiile lui. Donald Trump i-a dat toate numerele lui de telefon, cel personal, de la birou, de la casa din New York, de peste tot. Așa că Melania l-a sunat.

La prima întâlnire, Donald a dus-o pe Melania la Moomba (unul dintre cele mai scumpe restaurante din New York). Melania a declarat revistei People că toată noaptea au vorbit, că a fost un moment special.

Relația lor a început frumos, dar Melania a avut dubii legate de fidelitatea lui Trump, așa că, la un moment dat a rupt relația. Donald i-a jurat fidelitate și șase luni mai târziu s-au împăcat.

Cei doi s-au căsătorit în 2005 în cadrul unei ceremonii de poveste. Melania a purtat o rochie de 100.000 dolari semnată Dior. Melania a declarat că “avem o relație frumoasă în care amândoi ne păstrăm independența.”

Care sunt secretele relației dintre Melania și Donald Trump

O căsnicie de 12 ani nu se menține ușor, Melania Trump are câteva secrete când vine vorba de relația ei cu Donald.

  • Acceptă-ți soțul așa cum e
  • Alege varianta calitatea și nu canntitatea când vine vorba de timp
  • Cunoaște-ți rolul în relație
  • Băi separate

Sursa foto © Mark Reinstein via ZUMA Wire Northfoto

Citește și De ce nu se mută Melania Trump la Casa Albă

Citește și  FOTO | Michelle Obama i-a prezentat Casa Albă Melaniei Trump. Despre ce au discutat cele două

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Dorian Popa a recunoscut adevărul despre relația dintre el și Alina Eremia

Dorian Popa a recunoscut adevărul despre relația dintre el și Alina Eremia