Chef Joseph Hadad, despre cel mai greu moment din viața sa

De Oana Savin pe
Chef Joseph Hadad nu a avut o viață ușoraă. A venit în România la 36 de ani și are o carieră de mai bine de 40 de ani în bucătărie. Acum, el a vorbit despre cel mai dificil moment din viața sa: decesul soției sale.

Soția celebrului chef a decedat la doar 42 de ani, lăsând în urmă trei copii de 16, 10 și 3 ani: Dor, Daniela și Lipaz. În timp ce copiii mai mari se aflau la școală în România, mezina, Lipaz, trăia în Israel, unde Hadad a fost nevoit să angajeze o bonă. Astfel, bucătarul a fost nevoit să facă naveta între România și Israel pentru a-și vedea fetița.

Dacă eu nu eram cu picioarele pe pământ și cu creierul limpede… Îmi spuneam mereu un lucru: dacă eu nu sunt puternic, ce se întâmplă cu cei trei copii ai mei? Devin vagabonzi? M-am ținut cu dinții un an, peste un an de zile. A fost cel mai greu an din viața mea. Cel mai greu!”, a mărturisit el pentru Libertatea.

Spre muncă, spre copii… Anul 2008. În anul 2008 a murit soția mea și după aceea am luat totul în mâinile mele”, a completat chef Joseph Hadad.

Acum, după 10 ani, lucrurile par să se fi liniștit pentru el.

Băiatul meu are 25 de ani. A făcut aici liceul, a dat bacalaureatul, s-a întors în Israel și acum a venit la facultate aici. Învață Afaceri și calculatoare. Fata mea cea mare este în Berlin. Învață limba germană. E foarte inteligentă. Are priză la limbi străine, vorbește cinci limbi. La anul se înscrie la facultatea de Design comercial. Cea mică are 12 ani și jumătate. Acum e la o școală privată aici, în România. Am rămas noi doi, ea are grijă de mine, eu de ea. La ora 8-9 seara mă sună: tată, ce faci, cum te simți? Ai treabă?”, a povestit el.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO