Actrița Gal Gadot a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil

De Adelina Duinea, pe

Actrița Gal Gadot (35 de ani) este însărcinată cu al treilea copil. „Femeia Fantastică” a făcut anunțul luni, 1 martie 2021. „Am pornit din nou la drum”, a scris pe Twitter în dreptul unui selfie cu ea, cu soțul ei, Jaron Varsano, și cu fiicele lor, Alma (9 ani) și Maya (3 ani).

În luna septembrie a anului trecut, cuplul a aniversat 12 ani de mariaj. „Aniversare fericită, Jaron”, a scris Gal în mediul online. „Ești alesul meu. Unicul meu ales. Totul pentru mine.. 12 ani de mariaj se simt ca o plimbare prin parc alături de tine. La cât mai mulți ani. Sunt pentru totdeauna a ta”, a încheiat.

Actrița Gal Gadot a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil

În emisiunea Live with Kelly and Ryan, actrița a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil. „Este fetița cu numărul 3. Da, ne rezumăm la ce știm deja”, a glumit.

„Cu Alma, prima noastră fiică, am gafat tot programul de somn, iar când s-a născut Maya ne-am zis: Nu mai!”, a mai povestit Gal. „Deci Maya poate dormi toată noaptea de la 5 luni.

Alma, deși are 9 ani, se mai strecoară în patul nostru noaptea. Vom face același lucru și cu treia fetiță, o să ne asigurăm că doarme bine. Cred că lipsa de somn este cea mai grea parte la a fi părinte”, a continuat.

În 2019, actrița a reflectat asupra rolului de mamă într-un tribut pentru aniversarea de 8 ani a fiicei sale Alma. „Îți mulțumesc că m-ai învățat atât de multe despre viață fără să realizezi măcar. Mulțumesc că mi-ai oferit cel mai prețios titlu pe care mi-aș fi dorit să-l am”, a scris actrița pe Instagram.

Citește și:

Larisa Iordache a fost internată în spital. Ce probleme de sănătate are gimnasta

Cine o consolează pe Jennifer Lopez după despărțirea de Alex Rodriguez

Alina Laufer, fotografie adorabilă cu gemenii ei: „Patru săptămâni de când i-am adus acasă”

„Promit să fac orice pentru tine, să te iubesc și să te protejez pentru totdeauna. Te rog doar să nu crești atât de repede.. Nu te grăbi. Nu pot să cred că ai deja 8 ani. Te iubesc până la Lună, până la toate galaxiile și de dublul numărului de bobițe de nisip din Univers.”

Gal Gadot este un model și o actriță/producătoare de film de origine israeliană. La vârsta de 18 ani, Gal a fost încoronată Miss Israel 2004. A servit 2 ani în Forțele de Apărare Israeliene ca instructoare de fitness/luptă ulterior începând studii de drept.

Renunță în schimb la cursuri pentru a-și continua cariera în film și modelling. Primul rol internațional îl obține în pelicula Fast & Furious (2009). Devine cunoscută în plan mondial odată cu rolul Femeii Fantastice din universul benzilor desenate DC.

Apare în filmele Batman vs Superman: Dawn of Justice (2016), urmat de filmele Wonder Woman (2017), Justice League (2017) și Wonder Woman 1984 (2020). În 2018, Gal este introdusă pe lista anuală a celor mai influente 100 de personalități ale lumii, realizată de revista Time.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!