Dieta de primăvară

.
Primăvara, pe tarabele din pieţe găseşti foarte multe legume proaspete -salată, ridichi, ceapă şi fasole verde, din care poţi să îţi prepari salate delicioase şi sănătoase, dar şi garnituri gustoase. Cel mai indicat este să combini legumele cu peşte.

Vă propunem o dietă uşoară, de primăvară, care vă ajută să scăpaţi de 4 kilograme în două săptămâni.

LUNI

Mic dejun: O cafea şi un fruct
Prânz: 100 g somon la grătar, 200 g dovlecei la grătar, o felie de pâine.
Cină: 200 ml supă de legume, 150 g ştiucă la cuptor, 50 g mămăligă.

MARŢI

Mic dejun: O cafea şi un fruct
Prânz: 150 ml ciorbă de peşte cu legume, 200 g salată din orez fiert, ton, ardei gras, roşii şi castraveţi.
Cină: 150 g şalău fiert, 200 g legume sotate.

MIERCURI

Mic dejun: O cafea şi un fruct
Prânz: 200 g păs-trăv la grătar, 150 g fasole verde sotată cu 30 g sos de roşii.
Cină: 100 g cartofi cu 50 g ton, 200 g salată verde, un ardei gras, un castravete, o felie de pâine.
Mai mult pe Libertatea.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton