Și-a ucis fiicele gemene înainte de a se sinucide. Care a fost motivul?

De Unica.ro, pe

Mairy și Katie Elizabeth Deegan (7 ani) au fost găsite fără suflare alături de trupul neînsuflețit al mamei lor, Michele Boudreau Deegan (55 de ani).

Femeia și tatăl gemenelor luptau în instanță pentru a obține custodia lor. Cele trei au fost găsite de autorități în data de 24 octombrie, în locuința lui Michele din Sudden Valley, Washington, SUA.

Potrivit autopsiilor, gemenele „consumaseră o cantitate substanțială de sedative” înainte de a fi împușcate mortal. Potrivit aceluiași raport, cantitatea de medicamente ingerată „probabil le-a lăsat incoerente în momentul incidentului”.

Și-a ucis fiicele gemene înainte de a se sinucide. Care a fost motivul?

Poliția exclude posibilitatea ca tatăl să fi comis crima. Bărbatul are un „alibi solid” pentru ziua și pentru momentul în care aceasta a avut loc.

Și-a ucis fiicele gemene înainte de a se sinucide. Care a fost motivul?

Se crede că Michele, care era psiholog, și-a ucis fiicele înainte de a se sinucide. O prietenă de-a acesteia a sugerat că Michele și-ar fi ucis copiii din teama că fostul partener ar putea obține custodia lor.

Cu doar patru zile înaintea crimei, instanța a acordat custodie comună perechii după ce Michele a admis că are probleme mintale.

„Și-a declarat clar idealizările sinucigașe și faptul că nu și-ar lăsa niciodată fiicele singure fără ea.”

Michele a publicat în mediul online linkuri către articole care făceau referire la suicid și la părinții narcisiști. „Este o situație tragică pe care o investigăm în continuare”, au mai declarat autoritățile.

„Michele era o femeie minunată … trebuie să fi încercat (într-o manieră bolnavă și de neimaginat, evident) să-și protejeze fiicele de viața cu tatăl lor.

Era o prietenă bună și caldă, luminoasă și cu empatie, un psiholog cu un cabinet local care a ajutat atât de mulți oameni, printre care și pe mine și pe fiica mea.

Este o tragedie legată de sănătatea mintală, nu o de o persoană îngrozitoare”, a scris una dintre prietenele femeii în mediul online.

Foto: Facebook

Citește și: 

Prima țară din Europa care dublează salariile medicilor ce îngrijesc pacienți cu COVID-19

Nelu Tătaru, despre sărbătorile de iarnă în pandemie: „Nici nu vreau să mă gândesc la Crăciun”

Târgul de Crăciun de la Sibiu nu va mai avea loc anul acesta din cauza pandemiei de COVID-19

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!