O tânără de doar 19 ani s-a stins din viață în urma unei operații de mărire a sânilor

De Unica.ro, pe

Emmalyn Nguyen (19 ani) s-a stins din viață la un an după ce operația de mărire a sânilor a lăsat-o într-o stare vegetativă.

Tânăra a decedat în data de 4 octombrie, la puțin peste un an de la operația estetică suferită la vârsta de doar 18.

Devastată, familia tinerei i-a dat în judecată pe medicul estetician Geoffrey Kim și pe asistentul anestezist Rex Meeker pentru gravă neglijență.

O tânără de doar 19 ani s-a stins din viață în urma unei operații de mărire a sânilor

O tânără de doar 19 ani s-a stins din viață în urma unei operații de mărire a sânilor

Părinții lui Emmalyn susțin că echipa medicală i-a indus în eroare în privința stării de sănătate a fiicei lor după ce aceasta ar fi fost lăsată nesupravegheată pe masa de operație, în data de 1 august a anului trecut.

Echipa neagă aceste acuzații. După intervenție, adolescenta a fost mutată într-un centru particular unde era ajutată de aparate să respire și mănânce.

În ziua operației, mama lui Emmalyn a fost surprinsă să vadă că intervenția care în mod normal durează 2 ore, s-a întins de dimineața până la orele prânzului.

Doctorul a asigurat-o că fiica ei este bine, doar că îi ia mai mult să se trezească din anestezie. O ambulanță nu a fost chemată timp de 5 ore de când asistentul i-a administrat anestezia tinerei.

Potrivit documentelor, Emmalyn a suferit un stop cardiac înainte ca procedura să înceapă. „Nu a fost supravegheată. Nimeni nu a verificat starea ei timp de 15 minute. O asistentă a intrat apoi în cameră și a găsit-o albastră.”

În urma celor întâmplate, Emmalyn avea să-și petreacă tot restul vieții într-un centru de îngrijire, fără posibilitatea de a se recupera vreodată.

Procesul va continua. Emmalyn a fost înmormântată duminica trecută. Ceremonia a fost restrânsă, iar cei prezenți au purtat măști de protecție.

Foto: Capturi YouTube

Citește și:

Ministerul Sănătății va plăti tratamentul victimelor de la Colectiv pe toată durata vieții lor

Klaus Iohannis: „Suntem în al doilea val al pandemiei. Din păcate, tot mai mulți români pierd lupta cu acest virus”

Noi restricții în toată România. Vor fi interzise nunțile și botezurile, iar masca va fi obligatorie pe stradă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!