O tânără și-a pierdut părinții și trei frați din cauza coronavirusului, în doar două luni

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 29 iulie 2020, 11:25
O tânără din El Salvador a trecut prin momente de coșmar după ce, în doar două luni, părinții și trei frați au murit din cauza noul coronavirus. 

Focarul de COVID-19 care a izbucnit în familia Barrera a cauzat moartea a cinci membri. Raquel, o tânără de 28 de ani, a trecut prin drama de a-și pierde atât părinții, cât și trei dintre frați. Primul care a pierdut lupta cu boala a fost Félix Barrera, tatăl fetei. Acesta s-a stins din viață la finalul lunii mai, la vârsta de 80 de ani.

Citește online gratuit numărul de august al revistei Unica

La numai două zile distanță, a murit și mama lui Raquel, care avea 69 de ani. După moartea părinților, trei dintre frații lui Raquel, care erau internați în spital, au trecut și ei în neființă. Eran Jesús avea 52 de ani, Joaquín Antonio, 42 de ani, și Carlos Humberto, 40 de ani.

“Când am început să aud de acest virus, nu m-am gândit niciodată că o să se întâmple așa ceva în familia mea”, a povestit tânăra, potrivit Libertatea.ro.

Tânăra și ceilalți frați ai ei, victime ale discriminării

Pe lângă suferința cauzată de pierderea rudelor lor, Raquel și ceilalți șapte frați ai ei, au fost nevoiți să suporte și discriminarea vecinilor. După ce autoritățile au anunțat că noul coronavirus a dus la moartea celor cinci rude ale tinerei, aceștia au început să-i ocolească.

“Nu ne mai vindeau nici măcar tortilla”, a povestit Raquel Barrera.

Citește și: Povestea femeii căreia coronavirusul i-a salvat viața

Tânăra și familia ei au stat izolați timp de 15 zile, iar acum fac tot posibilul să se ferească de infectarea cu noul coronavirus. În lipsa medicamentelor, familia Barrera apelează la remedii naturale pentru a-și menține o stare de sănătate optimă, cum ar fi ceaiul de ghimbir, lămâie sau mușețel. 

În El Salvador, până acum, peste 15.000 de persoane au fost testate pozitiv cu COVID-19, iar mai bine de 400 au murit.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!