O fata de 13 ani, principalul suspect într-o dublă crimă petrecută la Botoșani

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 aprilie 2022, 12:20

O fată în vârstă de 13 ani este condierată principalul suspect în cazul unei crime duble, perecute în satul Poiana, din comuna Cristinești, județul Botoșani. Autoritățile spun că minora nu răspunde penal pentru fapta sa, dar a fost luată de polițiști și internată într-un centru de minori al DGASPC.

În urmă cu o zi, două femei, una în vârstă de 82 de ani, cealaltă de 53 de ani, au fost găsite înjunghiate în zona gâtului. Ele locuiau singure într-o casă dintr-o zonă retrasă a satului, notează Agerpres.

Citeşte şi: Un bărbat din Timiș s-a dat drept om al legii purtând un tricou fals cu inscripțiile Poliției Române

„Au fost găsite cu plăgi în zona gâtului, decedate amândouă, una în casă, una în curte” – a precizat Valeriu Chihaia, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Anchetatorii încearcă să afle acum circumstanțele în care s-au petrecut crimele.

Criminaliștii au găsit și arma crimei, un cuțit de bucătărie. Urmele i-au dus la suspectul principal: o fată în vârstă de numai 13 ani care le cunoștea pe cele două victime.

„Era un copil de la Dărmănești și căuta de ele, le aducea apă, mai le lua mâncare și le aducea în casă”, a spus o vecină, conform știrilorprotv.ro

Foto – turnulsfatului.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!