Moștenitoarea fabricii de bere Guinness a murit la doar 19 ani

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 17 noiembrie 2020, 11:12

Honor Uloth, moștenitoarea fabricii de bere Guinness, a murit la doar 19 ani. Tânăra s-a stins din viață în august, în urma unui înec accidental, petrecut în timpul unui grătar organizat de familia ei.

Moștenitoarea fabricii de bere Guinness a murit la doar 19 ani

Pe 31 iulie, Honor „a fost găsită pe fundul piscinei familiei”. Honor era fiica cea marea a lui Rupert Uloth și a lui Lady Louisa Jane Guinness, al cărei tată a fost omul de afaceri irlandez Benjamin Guinness.

Petrecerea a avut loc în Itchenor, West Sussex, Anglia. Pe parcursul serii, Honor s-a aflat în jacuzzi alături de două prietene.

Moștenitoarea fabricii de bere Guinness a murit la doar 19 ani

„În jurul orei 23:00 a ieșit din jacuzzi pentru a merge în piscină. La scurt timp, Honor a fost găsită inconștientă”, mai arată documentele oficiale.

Pare că Honor fie a sărit, fie a alunecat și s-a lovit la cap înainte de a cădea în piscină. Medicul legist a confirmat că tânăra nu consumase alcool.

Honor a fost găsită de fratele ei mai mic, Rufus (15 ani). Adolescentul s-a aruncat în piscină și a scos-o afară.

Honor s-a stins din viață în spital, în data de 6 august. Moartea ei a fost declarată un accident. Tânăra era studentă la arte în cadrul Universității Oxford Brookes.

Tatăl ei a declarat pentru Daily Mail: „Honor a fost o fată diamant cu o inimă de aur ale cărei calități principale erau abilitate de a străluci, de a aduce lumină și bucurie”.

Familia a mai declarat: „Am pierdut o fiică și soră care a adus lumină și bucurie în viețile noastre. Era distractivă, râdea, era bună și aventuroasă”.

Înaintea accidentului, Honor luase decizia ca, dacă i se va întâmpla vreodată ceva, organele ei să fie donate. Organele sale vor salva 4 vieți și vor îmbunătăți alte 10.

Foto: Facebook / Shutterstock.com

Sursă: E! News

Citește și:

Cum s-au cunoscut Sorin Brotnei și soția lui, Ramona? Tânăra credea că artistul era fotograf

Kylie Minogue a vorbit despre cum i s-a schimbat viața după ce a fost diagnosticată cu cancer

Raluca Pastramă, mesaj în mediul online, după divorțul de Pepe: „Suntem testați”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!