Modul atipic prin care o româncă obține 46 de mii de lire sterline anual

De Adelina Duinea, Unica.ro, pe

O tânără din România câștigă 46 de mii de lire sterline anual într-un mod … inedit. Ce parte a corpului își fotografiază în schimbul acestei sume de bani?

În urmă cu câțiva ani, Ruxandra Grigoriu (31 de ani) a primit un mesaj în care i se solicita o imagine cu picioarele în schimbul unei sume de bani.

Modul atipic prin care o româncă obține 46 de mii de lire sterline anual

După ce a conchis că activitatea aceasta îi poate oferi stabilitate financiară, Ruxandra a decis să transforme respectiva întâmplare într-un … job.

Modul atipic prin care o româncă obține 46 de mii de lire sterline anual

În anul 2015, Ruxandra s-a mutat cu soțul ei în New York, SUA. Câțiva ani mai târziu, tânăra a început să publice imagini cu picioarele ei pe contul personal de Instagram.

În decursul a doar doi ani, Ruxandra a strâns o comunitate de peste 100 de mii de urmăritori și a ajuns să câștige până la 60 de mii de dolari anual.

Conținutul creat de ea se adresează în general bărbaților cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani. Mulți dintre aceștia au cerințe, am putea spune, atipice sau chiar morbide.

Cineva chiar i-a cerut să pozeze ca un cadavru într-o morgă sau în timp ce pășește printre insecte vii, propuneri pe care le-a refuzat.

În ciuda acestui job atipic, Ruxandra și soțul ei au o relație cât se poate de bine închegată și frumoasă.

Mai mult decât atât, Sebastian, partenerul ei de viață, este cel mai mare fan al ei. Acesta are de asemenea un fetiș al picioarelor, informează A1.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Andreea Mantea, despre a doua sarcină: „Să am o familie numeroasă a fost singurul meu vis”

Alexia Eram și Mario Fresh au clarificat zvonurile despre nuntă și sarcină

Andreea Marin se întoarce la TV. Primul interviu despre noua emisiune. EXCLUSIV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!