Elevii unui liceu din Oradea au prăjit mici în clasă

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 aprilie 2022, 17:09

Scene uimitoare într-o clasă de la Colegiul Economic Partenie Cosma din Oradea. Elevii unei clase a XI-a de la specializarea Turism şi Alimentaţie Publică au prăjit mici în sala de curs.

Imaginile cu momentul în care liceenii mâncau mici în clasă au fost surprinse de un coleg de-al lor, care ar fi urcat video-ul pe Tik Tok, potrivit ebihoreanul.ro.

Citește și: Cum crede o profesoară de istorie din SUA că se va termina războiul dintre Rusia și Ucraina: „Istoria nu se repetă. Rimează, dar nu ia niciodată exact aceeași formă”

Ucigașul care a inspirat personajul Hannibal Lecter: „Aș ucide din nou, dacă aș fi eliberat”

Ce au luat soldații ruși din Cernobîl când au părăsit centrala

Flick și soția lui vor deveni părinți! Primele imagini cu burtica Denisei Filcea

Elevii care au prăjit mici în clasă au fost sancționați

S-a întâmplat acum vreo două săptămâni, a fost o chestiune tipică adolescenţilor, care vor să impresioneze pe anumite reţele de socializare şi au adus un grill la şcoală. Am avut o săptămână de promovare a specializărilor şcolii, cu un târg al specializărilor şi vizite ale elevilor de clasa a VIII-a, iar elevii din această clasă s-au gândit să facă mici la şcoală. Ei s-au organizat, au luat o tavă de mici, au adus grill la şcoală şi cartofi prăjiţi de-acasă”, a declarat, pentru sursa citată, directorul unităţii de învăţământ Daniel Negrean, care susține că elevii nu au cerut permisiunea vreunui profesor să facă acest lucru.

Elevii unui liceu din Oradea au prăjit mici în clasă

Acesta a precizat că atât elevul care a prăjit micii, cât și cel care a filmat și a folosit un limbaj extrem de vulgar, au fost sancționați cu scăderea notei la purtare. Și profesorii care erau de serviciu în ziua respectivă, și care se pare că au simțit mirosul, dar nu au luat măsuri, sunt cercetați în Consiliul de Administrație al școlii. În urma anchetei interne se va decide dacă aceștia vor fi sancționați.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!