De ce s-a certat Gabriela Firea cu fiul ei vitreg

De Unica.ro, pe

Gabriela Firea, actualul primar al Bucureștiului, s-a căsătorit cu Răsvan Firea în 1993. Pentru că acesta mai fusese căsătorit o dată, cu un fost manechin pe nume Carmen, Gabriela Firea s-a ales și cu un fiu vitreg, Răzvan Firea. Tânăr nonconformist, pasionat de modă, Răzvan nu o mai suportă pe fosta mamă vitregă după ce s-a întâmplat la înmormântarea tatălui său.

Gabriela Firea a născut al doilea copil prin fertilizare in vitro

Răsvan Firea a fost răpus de un accident vascular cerebral în anul 2010, la 54 de ani. Despre ce s-a întâmplat atunci a vorbit Carmen, mama naturală a lui Răzvan. „Eu și fiul meu am aflat de la prieteni că Răsvan a murit, pentru că primeam telefoane de condoleanțe. Gabriela nu m-a sunat nici pe mine si nici măcar pe fiul meu, Răzvan… Ne-a spus că înmormântarea va fi la ora 13:00, când am ajuns, funeraliile se încheiaseră de cel puțin o oră. Noi nu am putut să-l conducem pe ultimul drum și l-am găsit deja înhumat.”

La opt luni de la moartea primul soț. Gabriela Firea s-a căsătorit cu Florentin Pandele. Cei doi au doi băieți, Zian și David Petru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!