A slăbit 127 kilograme în doi ani. Cea mai simplă dietă

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 24 iulie 2018, 17:17
Un bărbat din Marea Britanie a reușit să slăbească 127 de kilograme în doar doi ani, după ce a mers 9.700 de kilometri și a renunțat la fast food.

Dave Lancaster, în vârstă de 45 de ani, obișnuia să mănânce zilnic cârnați, chipsuri, plăcinte și să bea vin în fiecare zi. Astfel a ajuns, în 2016, să cântărească 217 kilograme, relatează Fox News.

Bărbatul, care este manager la un call center, de abia dacă mai putea să meargă fără i se taie respirația. Dar este un om nou după ce a mers pe jos 9.700 de kilometri, pierzând peste două treimi din greutatea corpului său pe drum.

Citește și: Dieta lui Cristiano Ronaldo: cum se menține în formă cel mai bun fotbalist al lumii

Lancaster, care purta mărimea 8XL, acum a ajuns să aibă 90 de kilgrame și chiar i s-a retras diagnosticul de diabet de tip doi.

A fost forțat să ia atitudine în urmă cu doi ani după ce greutatea sa i-a adus foarte multe probleme de sănătate precum diabet, tensiune arterială mare, colesterol, gută și apnee, fiind tot timpul la un pas de moarte.

A slăbit 127 kilograme în doi ani. Cea mai simplă dietă

Foto: Dave Lancaster în 2016 (Facebook)

„Îmi era greu să merg până la serviciu, ieșeam afară atât de rar că eram aproape complet imobilizat. Era din ce în ce mai greu pe măsură ce luam în greutate, iar lumea mea practic se micșora”, a declarat britanicul.

Însă după ce a rneunțat la fast-food și a slăbit 127 de kilograme, el nu mai are nevoie de medicamente.

Încap în scaunul mașinii mele și în autobuze și trenuri și avioane. Nu mai stau cu teamă că se poate rupe banca cu mine. Pot să îmi cumpăr haine de oriunde și să îmi pun singur șosetele. Pot să merg kilometri întregi, să alerg și să cobor scările”, a spus Lancaster.

Citește și: Care este secretul picioarelor tonifiate ale lui Brigitte Macron

El a reușit să slăbească combinând plimbările cu sucuri naturale de fructe și legume. De asemenea a mâncat carne slabă și pește.

A slăbit 127 kilograme în doi ani. Cea mai simplă dietă

Foto: Dave Lancaster în 2018, după ce a slăbit 127 kilograme (Facebook)

A început cu plimbări scurte, de la o bancă la alta din parcul de lângă casă. Dar nu a rneunțat niciodată și în curând avea să acopere 16 kilometri pe zi.

Acum nu mă mai întâlnesc cu prietenii mei acasă, ci îi invit la o plimbare”, a subliniat el.

On Thursday I had the pleasure of trying on a lot of clothes – and it was particularly HOT in Debenhams on Oxford Street – however despite doing this for around two hours in multiple layers I still felt full of energy. It’s amazing to me that I could barely stand to try clothes on at all a couple of years ago when I was over 20stone heavier. I just went into an outsized shop, grabbed the biggest 8XL’s I could POSSIBLY find and virtually FELL back into my car parked outside the door. On this occasion I’d walked from Marleybone station to two hotels and then to the department store before all this. By the end of the day I’d walked SIXTEEN MILES. #slimmingworld #slimmingworlduk #slimmingworldmanoftheyear2018 #healthyfood #healthyeating #fitness #fitnessmotivation

A post shared by Dave Lancaster (@daveywankenobie) on


A încercat o perioadă diverse diete, însă niciuna nu a funcționat.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!