Dieta dr. Oz: 5 trucuri prin care slăbeşti mai repede

De Erika Chivu, pe

Ţii dietă şi faci sport dar kilogramele dispar foarte greu şi eşti descurajată. Dr. Oz îţi recomandă cinci trucuri prin care poţi să slăbeşti mai repede decât prin simpla dietă.

1. Începe-ţi ziua cu un shake de proteine

O astfel de băutură, care se găseşte la farmacii şi magazin naturiste, îţi face metabolismul mai rapid cu 25%. Prepar-o cu apă, ceai verde sau orice lichid care nu conţine calorii.

2. Bea zilnic o cafea amară

Poţi folosi îndulcitori artificiali dacă nu îţi place cafeaua fără zahăr,dar ai grijă să nu pui lapte, frişcă sau alte alimente cu conţinut mare de calorii. Cafeaua te ajută să arzi mai multe calorii pe parcursul zilei şi îţi taie pofta de dulciuri, însă nu exagera – dacă îţi tremură mâinile sau îţi bate inima mai repede, înseamnă că ai băut prea multă cofeină.

3. Stabileşte o oră maximă pentru cină

Dr. Oz îţi recomandă să iei cina cu patru ore înainte de culcare, iar dimineaţa să nu mănânci până în ora 9:00, când ar trebui să bei shake-ul de proteine. “Postul negru” de peste noapte îi dă corpului tău ocazia să consume ceea ce ai mâncat ziua.

4. Ia zilnic un supliment cu L-Carnitină

L-Carnitina este un aminoacid care ajută la transformarea grăsimilor în energie. Dr. Oz recomandă cel puţin 500 grame de L-Carnitină cu 30 de minute înainte de efortul fizic. Este un supliment eficient, sigur, care nu dă efecte secundare. Vezi ce alte pastile de slăbit sănătoase recomandă dr. Oz.

5. Ia câte o aspirină la fiecare două zile

O dată la două zile ia câte o aspirină simplă dimineaţa, la cafea. Este un truc vechi, dar eficient. Important este să nu ai probleme cu stomacul, care să îţi interzică administrarea aspirinei.
Nu uita că aceste trucuri nu sunt “magice”. Funcţionează doar asociate cu o dietă bună şi un program de exerciţii suficient de solicitant.

Indiciul zilei de azi, 17 august, este PERSONAJ

Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro