Apa te ajută să slăbeşti!

De Unica.ro, pe

Ai încercat vreodată să slăbeşti bând multă, multă apă? Dacă nu ai făcut-o până acum, atunci a venit momentul să încerci. Oricât de absurd ar suna, chiar se poate! Apa te ajută să slăbeşti.
Un grup de cercetători germani a descoperit că jumătate de litru de apă băută pe stomacul gol accelerează semnificativ procesul de ardere a grăsimilor.

Explicaţia este că, înainte de masă, apa activează procesele de detoxifiere, crescând consumul de energie şi intensitatea de ardere a caloriilor. Mai mult iodul, calciul şi magneziul din apa minerală stopează foamea şi stimulează metabolismul.

Slăbeşti fără să-ţi fie foame

Aşadar, apa nu este doar cea mai bună metodă de a scăpa de sete, ci şi o metodă perfectă de a scăpa de foame şi de kilogramele în plus. Dacă bei apă înainte de fiecare masă poţi slăbi chiar un kilogram în cinci zile, fără altfel de eforturi. Dacă însă eşti şi atentă la ce mănânci şi depui efort fizic în fiecare zi, poţi slăbi până la 3,5 kg în 5 zile.

Ca să slăbeşti este indicat să bei apă minerală plată. Atenţie! Apa trebuie să fie la temperatura camerei. Apa rece îţi poate da dureri de stomac, din cauza şocului termic.

Variante de hidratare

Dacă te-ai plictisit să bei doar apă, încearcă şi aceste combinaţii : 

â–º Dimineaţa, umple o carafă cu 1-2 litri de apă, jumătate minerală carbogazoasă şi jumătate minerală plată, adaugă două felii de lămâie şi mentă proaspătă. Bea-o de-a lungul zilei.
â–º Prepară o băutură cu ghimbir. Curăţă de coajă 1-2 cm de ghimbir şi taie-l mărunt. Pune-l la fiert cu un litru de apă 15 minute, strecoară şi bea călduţ sau rece.
â–º Prepară-ţi un ceai verde şi presară mentă deasupra. Eventual poţi îndulci cu miere.

Ce beneficii îţi mai aduce apa

â–º 90% dintre toxine sunt eliminate odată cu apa
â–º hidratarea previne apariţia celulitei şi a ridurilor
â–º efectul de slăbire este mai rapid şi de durată
â–º creşte puterea de concentrare

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!