7 greșeli pe care le faci atunci când te machiezi

De Adina Radu, pe Ultimul update Marți, 31 mai 2016, 17:36
Plasezi blush-ul mult prea jos

Nimeni nu e perfect, iar când vine vorba de machiaj trendurile vin și pleacă, noi suntem tot aici încercând și învățând. Există anumite greșeli pe care le facem și care nu ne pun în valoare trăsăturile când vine vorba de machiaj. Noi am strâns cele mai frecvente greșeli pe care le fac femeile atunci când se machiază.

Îți conturezi linia genelor de jos

Această greșeală îți va face ochii să arate mai mici, va atrage atenția către cearcăne și va trage trăsăturile feței în jos.

Dacă blushul tău pornește sau se termină sub linia nasului, tenul tău va părea lăsat și tu vei arată mai bătrână.

Exagerezi cu conturul buzelor

Deși Kylie Jenner a lansat moda desenării buzelor dincolo de linia lor naturală, acest trend va face ca buzele tale să pară de plastic. Respectă linia naturală a buzelor și alege culori deschise potrivite tenului tău pentru a obține buze mai pline.

Nu colorezi buzele cu creionul de buze

Creionul de buze nu trebuie folosit doar pentru conturarea buzelor. Pentru a prelungi viața rujului pe buzele tale folosește creionul de buze ca bază pentru rujul tău.

Folosești bronzerul pe toata fața

Pudra bronzantă se folosește doar pe zonele feței care se colorează de obicei primele sub acțiunea razelor solare (obraji, nas, frunte). Dacă alegi să folosești bronzerul pe toată fața vei observa că nu arată foarte natural.

Folosești o singură pensulă pentru machiajul ochilor

Pentru a crea un efect natural nu o să poți folosi o pensulă plată și pentru aplicare și pentru amestecarea culorilor. Îți recomand să ai în portfard cel puțin două pensule: una plată pentru aplicare fardului și una de blending pentru amestecarea culorilor.

Nu experimentezi

Machiajul nu este un tatuaj, nu va rămâne mereu pe fața. Dacă nu-ți place ce iese, nu renunța din prima.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!