Cele mai bune oferte pentru vacanţa de Paşte 2011

De Nicoleta Galeteanu, pe

Anul acesta sărbătorim Paştele indiferent de destinaţiile catolice, de preferat însă pe meleaguri însorite, pentru că Sfintele Sărbători deschid sezonul estival.
Anul acesta, ofertele agenţiilor se îndreaptă, cu precădere, spre destinaţiile exotice. Nu sunt de ocolit însă nici oraşele europene care rămân în fiecare an la fel de atrăgătoare în perioada sărbătorilor de Paşte.

Paştele în Grecia

Destinaţia de top pentru vacanţa de Paşte, Grecia oferă atât vacanţa exotică iubitorilor de soare, cât şi pelerinajele religioase celor credincioşi, dar şi toate acestea laolaltă.

Agenţiile propun sejururi de 6 zile cu autocarul începând de la 245 de euro în Atena, care includ cazarea şi mic-dejun la hoteluri de 3 sau 4 stele. Dacă preferi avionul, tarifele pentru aceeaşi destinaţie pleacă de la 485 de euro. Pentru 5 zile petrecute în Atena şi staţiunea Agia Marina în Creta, plimbări în portul Pireu, tur panoramic şi cină de Paşte, oferta este disponibilă la agenţia Europa Travel.

La fel de accesibile rămân şi vacanţele exotice în Creta, pe care le poţi găsi la preţuri începând de la 330 de euro, pentru 6 zile de plajă sau orice altceva. Oferta este disponibilă la Elysse Turism şi include transportul cu avionul, cazare la hotel de 2 stele, transferurile interne şi asitenţa turistică pentru cine doreşte.

Paştele în Ierusalim

Pentru cei care vor să petreacă Paştele în Ţara Sfântă, preţul porneşte de la 450 de euro la un sejur de 8 zile, cu bilet de avion şi transport intern incluse. În preţ mai intră cazarea la hoteluri de 3 stele, cinele servite aici, precum şi asistenţa turistică pe parcursul circuitului, conform Azaro Travel.

Ofertele complete, cu transport inclus, pornesc de la 575 de euro, în cazul unui sejur de o săptămână.

Preţul include biletul de avion Bucureşti – Tel Aviv tur-retur, 6 nopţi cazare cu demipensiune în Ierusalem la Bethlehem şi Galileea, hoteluri trei stele, transport local cu autocarul, precum şi accesul la obiectivele turistice din program, excursii cu vaporaşul pe Marea Galileii şi multe alte obiective, potrivit Total Reisen & Jagd, cvu plecare din 21 aprilie 2011.

Află pe pagina următoate cât costă sejurul în capitalele europene de Paşte.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!