Dragostea în vremea războiului. Un polițist și o jurnalistă s-au căsătorit în buncăr

De Unica.ro, pe

Un polițist și o jurnalistă s-au căsătorit într-un buncăr din Kiev, capitala Ucrainei puternic bombardată de forțele armate ruse.

Iuri Zozulia, șeful Departamentului de Poliție de Patrulare din Kiev, și Angelina Kariakina, o jurnalistă, au avut parte în urmă cu două zile de o nuntă atipică, într-un buncăr din Kiev. Pe lângă vesta antiglonț, mireasa a purtat și un voal, iar în mână a avut un buchețel de orhidee.

Conform prevederilor legii marțiale, eu, în calitate de comandant al unității, am certificat căsătoria subalternului și camaradului meu Iuri Zozulia cu logodnica lui, Angelina Alexandrovna Kariakina!, a anunțat pe rețelele de socializare colonelul de poliție Evgheni Jukov.

Angelina Kariakina a povestit pe pagina ei de Facebook că verighetele le-au fost dăruite de un designer de bijuterii ucrainean, care a găsit mărimea potrivită pentru ei.

Citește și: Fiica lui Mircea Geoană s-a logodit. „Am spus da bărbatului visurilor mele”

Macron, după o conversație de aproape două ore cu Putin: „Ce e mai rău abia acum urmează”

Un om de afaceri a promis recompensa de 1 milion de dolari militarilor care îl arestează pe Vladimir Putin

Ar trebui sau nu să avem bani cash în casă, în această perioadă? Sfaturi de la un consultant financiar

Dragoste, a scris tânăra în dreptul imaginilor de la evenimentul special. Ea a mai spus că au avut un răgaz de cinci minute în mijlocul războiului pentru a se bucura de un pahar de șampanie și ceva mâncare.

Tinerii căsătoriți au primit numeroase mesaje de felicitare. Felicitări. Ești atât de minunată, lasă iubirea să cucerească totul!, Felicitări! Pace și armonie, E cumva foarte tare și dă speranță. Felicitari amandurora!, au fost câteva dintre comentarii.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!