Fiica lui Mircea Geoană s-a logodit. „Am spus da bărbatului visurilor mele”

De Unica.ro, pe

Fiica lui Mircea Geoană, Ana-Maria Geoană, s-a logodit cu iubitul ei, Garrett Cayton. Ana și Garrett formează un cuplu de 5 ani.

Fiica lui Mircea Geoană s-a logodit. „Am spus da bărbatului visurilor mele”

„Am spus da bărbatului visurilor mele. Garrett, nu pot exprima în cuvinte cât de mult te iubesc, însă promit să-mi petrec tot restul vieții demonstrându-ți acest lucru. Sunt extrem de nerăbdătoare să-mi împart viața cu tine în această lume pentru totdeauna”, a scris Ana-Maria Geoană în descrierea mai multor imagini.

Emoționată, mama Anei, Mihaela Geoană, a scris de asemenea în mediul online: „A spus da celui mai bun bărbat!”.

Fiica lui Mircea Geoană s-a logodit Ana-Maria Geoană Garett Cayton

„Când vorbesc cu fiica mea la telefon sau pe Facetime, uit de orice grijă. Din păcate, deocamdată nu are de gând să se întoarcă în România, își dorește să rămână să lucreze acolo. Acolo însemnând numai Los Angeles.

Cu toate că a studiat pe Coasta de Est, e foarte atrasă de California. Ceea ce se întâmplă acolo în domeniul comunicării e din altă epocă. Ar vrea să lucreze acolo măcar un an sau doi, să învețe și apoi poate vine în România”, declara Mihaela Geoană în 2020, pentru VIVA!.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Lora, declarații dure la adresa celor care se „laudă” că au ajutat refugiații din Ucraina

Ce cadou a primit Antonia de la Alex Velea. „Nu voiam să postez, dar este prea frumoasă!”

Cum a intrat Smiley în pielea lui Alex, protagonistul filmului „Odată pentru totdeauna”, măcinat de depresie

Cu ce se ocupă Ana-Maria Geoană?

În mai 2020, Ana-Maria Geoană s-a angajat în redacția celebrei publicații Variety. Ulterior, tânăra a devenit „business development coordinator” al revistei săptămânale fondate în 1905, mai informează VIVA!. În mediul online, Ana spune despre ea că este health coach certificat și nutriționist integrativ. În plus, Ana are propriul website despre sănătate și wellness.

Un health coach se concentrează, în primul rând, pe educație și prevenție, furnizând clientului informații bazate pe dovezi, în scopul menținerii sănătății. Health coach-ul ajută prin anticiparea și oferirea de soluții în cazul anumitor probleme de sănătate, respectă prioritățile clientului și nu-l judecă, în același timp dezvoltând un sistem pe placul acestuia, astfel încât clientul să-l poată respecta perioade îndelungate de timp.

Nutriționistul este, la bază, medic. Nutriționistul integrativ încorporează în tratamentul pacientului aspecte legate nu doar de corp, ci și de minte și spirit.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!