Ar trebui sau nu să avem bani cash în casă, în această perioadă? Sfaturi de la un consultant financiar

De Unica.ro, pe

Adrian Asoltanie, consultant și trainer de educație financiară, vorbește despre fondurile de urgență și de siguranță pe care orice om ar trebui să le aibă, în această perioadă.

Într-o postare pe contul său de Instagram, Adrian Asoltanie precizează: „În perioade de instabilitate ridicată, cum este cea actuală, fondul de URGENȚĂ de 2000 ron cash în casă este OBLIGATORIU! Fondul de SIGURANȚĂ trebuie crescut spre 6 luni de cheltuieli vitale și o parte ar trebui să fie disponibil în cash, EURO & USD (60% / 40%). Amânati 6 luni cheltuielile mari neesențiale precum gadgeturi, mobilă, amenajări. Asigurați-vă că aveți pașapoarte valabile, documentele esențiale organizate și back-up digital. Calm și planificare!”.

Citește și – O familie a fost găsită în viață într-o clădire prăbușită din orașul ucrainean Harkov

Citește și – Ce spune un expert care l-a studiat decenii pe Putin: „Cel mai probabil va apela la metode și mai violente”

Citește și – Un taximetrist din București a fost amendat pentru că a încercat să negocieze tariful cu refugiații ucraineni

Citește și – Emmanuel Macron, mesaje de susținere în rusă și ucraineană, în contextul războiului dintre Rusia și Ucraina

Adrian Asoltanie este trainer financiar, speaker și antreprenor de aproape 20 de ani. Pe site-ul său, adrian.asoltanie.com, el pune la dispoziție, în mod gratuit, mai multe resurse pentru o educație financiară cât mai bună.

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!