Un om de afaceri a promis recompensa de 1 milion de dolari militarilor care îl arestează pe Vladimir Putin

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 03 martie 2022, 13:37

Antreprenorul rus Alex Konanikin a anunțat într-o postare publică pe rețelele de socializare că pune la bătaie suma de 1.000.000 de dolari pentru arestarea președintelui Rusiei, Vladimir Putin.

Promit să plătesc 1.000.000 de dolari ofiţerilor care, respectându-şi datoria constituţională, îl arestează pe Putin ca şi criminal de război, în conformitate cu legile ruse şi internaţionale. Putin nu este preşedintele Rusiei, deoarece a ajuns la putere ca urmare a unei operaţiuni speciale de aruncare în aer a blocurilor din Rusia, apoi a încălcat Constituţia prin eliminarea alegerilor libere şi uciderea oponenţilor săi. (…) În calitate de etnic rus şi cetăţean rus, văd că este datoria mea morală să facilitez denazificarea Rusiei. Voi continua să ajut Ucraina în eforturile sale eroice de a rezista asaltului Hoardei lui Putin – a scris Alex Konanihin, pe pagina sa de Facebook.

Postarea a fost insoțită de o imagine cu chipul lui Putin și de cuvintele “Căutat: viu sau mort. Vladimir Putin, pentru crime în masă”.

Citeşte şi: Președintele SUA, Joe Biden, gafă de proporții în discursul pentru sprijinirea Ucrainei

Citeşte şi: Serviciile secrete din SUA: „Putin nu mai este ca înainte. S-a izolat. A fost pus la colț!”

Citeşte şi: Când va lua sfârșit invazia rușilor în Ucraina? Răspunsul ministrului rus al Apărării, Serghei Shoigu

Citeşte şi: Video viral cu Volodimir Zelenski, de pe vremea când era actor. „Doamna Merkel? Sunt atât de fericit!”

Ulterior, Facebook i-a șters postarea cu poza în care apare Putin, dar Konanikin a repostat doar textul inițial cu propunerea sa. Bancherul a ținut apoi să sublinieze că el nu a promis bani pentru asasinarea lui Vladimir Putin, ci pentru arestarea sa și trimitera în fața justiței.

Unele puublicații sugerează că am promis că voi plăti pentru asasinarea lui Putin. Nu este corect. Deși un astfel de rezultat ar fi aplaudat de milioane de oameni din întreaga lume, cred că Putin trebuie adus în fața justiției.- a transmis afaceristul într-o altă postare.

Alex Konanikin este fondatorul companiei TransparentBusiness, care ajută firmele să îşi gestioneze forţa de muncă de la distanţă. El face parte și din Unicorn Hunters, un reality show în cadrul căruia fondatorii pot finanţa afacerile a milioane de investitori, la nivel global.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!