Dieta Insane Power, episodul 4

De Unica.ro pe

Sunt extrem de deprimat şi de nefericit, pentru că eforturile mele de până acum şi toate suferinţele îndurate în spital au fost degeaba !! DEGEABA ! Şi asta pentru
că am uitat unul din principiile fundamentale ale dietei Insane Power, adică cei 50 ml de whisky pe zi, pe stomacul gol.

Am ţinut o săptămână un regim stupid care m-a îngrăşat, fără îndoială. De fapt, mă duc chiar acum să mă cântăresc. Revin imediat.

Mda, ceva extrem de ciudat se petrece, pentru că în loc să mă îngraş am slăbit 4 kg, acum am 117. În cele două săptămâni anterioare reuşisem să-mi păstrez greutatea constantă.

Sunt convins că am fost otrăvit în spital, sau poate diferenţa de greutate e dată de organele lipsă, pe care fără îndoială mi le-au furat în spital.

Ca stare generală sunt bine, cu excepţia unei dureri suspecte la glezna stângă. Nu pot să văd despre ce e vorba, pentru că nu pot să mă aplec şi la doctor nu mă mai duc în viaţa mea.

Pentru săptămâna viitoare sunt decis să revin la principiile Insane Power şi, mai mult, să recuperez toată cantitatea de whisky pe care am uitat s-o beau, respectiv 350 mililitri.

De aceea, regimul pentru săptămâna viitoare va arăta aşa…Citeşte continuarea pe Trombon.ro

Indiciul 2:Hyaluron-Filler SPF 15

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO