Vedete: Top 4 bărbaţi sensibili care sunt, de fapt, nişte duri

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 16 martie 2022, 18:02

Wilmer Valderama

Poate că numele acestui actor mexican nu vă sună tocmai cunoscut. Asta pentru că nu are cine ştie ce carieră la Hollywood. A avut un show la MTV, a jucat într-un serial de duminică timp de peste 10 ani şi a fost victima unor farse puse la cale de Ashton Kutcher în show-ul Punk’d. Cam atât.
Ceea ce îl încadrează pe Valderama în topul nostru este faptul că, în ciuda unei cariere slăbuţe şi fără momente de faimă pe covorul roşu, a reuşit să îşi facă o reputaţie de Casanova.
Dacă în ceea ce priveşte aspectul fizic, Valderama stă binişor şi multe femei îl pot considera sexy, statutul de actor la Hollywood se pare că funcţionează ca un magnet şi dacă nu eşti, efectiv, celebru.
El a avut parte de cel puţin o noapte în compania unor frumoase vedete ca: Mandy Moore, Lindsay Lohan, Jennifer Love Hewitt, Jessica Biel, Sofia Vergara şi Jessica Alba.

Michael Flatley

După show-uri de dans care au ajuns chiar şi în România (Lord of the dance), irlandezul cu tocuri de oţel a reuşit să impresioneze toată planeta abia în 1998.
Michael Flatley a obţinut atunci un titlu în cartea recordurilor Guiness, după ce a bătut 35 de bătăi din picior pe secundă în paşi de step.
Te-ai aştepta ca deţinătorul unui titlu ca „cocoşul flambat”, oferit de francezi în cinstea artei pe care Flatley a insuflat-o tinerilor parizieni, să nu fie tocmai bun într-o bătaie pe stradă sau într-un bar.

Ei bine, Michael Flatley s-a antrenat ani de zile într-un ring de box. Născut şi crescut într-un cartier muncitoresc din Chicago, Flatley a boxat ani de zile până să se apuce de dansat. În 1975, Flatley chiar a câştigat titlul Mânuşa de aur.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!