James Blunt va susține un recital la Cerbul de Aur 2018

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 25 iulie 2018, 14:32
James Blunt va susține un recital în cadrul festivalului Cerbul de Aur 2018 ce va avea loc între 29 august și 2 septembrie, în Piața Sfatului din Brașov.

Potrivit Televiziunii Române, lui Blunt i se vor alătura Amy Macdonald, Gigliola Cinquetti, Eleni Foureira şi Edvin Marton.

James Blunt este celebru pentru hituri precum „You’re Beautiful” şi „Goodbye My Lover”, iar Amy Macdonald, pentru „This Is The Life”.

Gigliola Cinquetti și Eleni Foureira sunt cunoscute de la Eurovision, prima câștigând concursul internațional în 1964, în timp ce a doua s-a clasat pe poziția secundă anul acesta.

Celebrul violonist şi compozitor Edvin Marton este apreciat pentru stilul său unic de a îmbina muzica clasică cu pop-rock-ul.

Citește și: Cerbul de Aur 2018: Cine vor fi prezentatorii Festivalului

Pentru cele cinci zile ale festivalului, organizatorii au pus în vânzare mai multe categorii de bilete şi abonamente, cu preţuri pornind de la suma de 50 de lei.

La 50 de ani de la prima ediţie, Cerbul de Aur 2018 va avea o desfăşurare de gală, cu numeroase premii, a căror valoare totală este de 65.000 de euro. Dedicat Centenarului României şi semicentenarului festivalului, TVR propune un format special al evenimentului, cu o gală aniversară, două zile de concurs, o gală a festivalului şi evenimente adiacente.

Citșete și: Taylor Swift va juca în versiunea pentru marele ecran a musicalului „Cats”

Festivalul se va încheia cu show-ul „România Centenar”, un spectacol ce va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical. Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 şi a avut 17 ediţii, cea mai recentă dintre acestea fiind organizată în anul 2009. De-a lungul anilor, acest prestigios festival a găzduit apariţii şi recitaluri ale unor vedete precum Diana Ross, Julio Iglesias, Dalida, Tom Jones, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Toto Cutugno, James Brown, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink şi mulţi alţii.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!