Un actor celebru trăiește cu 100 dolari pe lună deși are o avere de peste 700 milioane dolari

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 18 octombrie 2018, 12:02
Un actor celebru, care are o avere imensă de 714 milioane dolari trăiește cu numai 100 dolari pe lună și folosește același telefon Nokia de 17 ani. Mai mult, el intenționează să își lase averea pentru caritate.

Este vorba despre legenda filmului din Hong Kong, Chow Yun-fat, care a ales să economisească banii pentru ca, într-o zi, să îi poată lăsa moștenire unei organizații caritabile.

Jasmine Tan, soția actorului, a declarat că soțul ei reușește să trăiască cu doar 102 dolari americani (800 dolari din Hong Kong) în unul dintre cele mai scumpe orașe ale lumii deoarece frecventează tarabele magazinelor de stradă și cumpără rar lucruri noi.

Astfel, timp de 17 ani, Chow a deținut un telefon Nokia flip. Recent, el a decis să își achiziționeze un smartphone și asta pentru că vechiul său telefon s-a stricat, relatează Unilad.

Actorul, care are 63 de ani, este văzut adesea călătorind cu transportul public, afișând o ținută simplă – o cămașă care costă doar 98 de yuani (14 dolari) și sandale ce costă 15 yuani (2 dolari).

Nu port haine pentru alți oameni. Pur și simplu port ce-mi convine”, a afirmat celebrul actor atunci când a fost întrebat de ce alege să facă cumpărături la magazinele de discount, deși are o avere extraordinară.

Visul meu este să fiu o persoană normală și fericită. Cel mai dificil lucru în viață nu are legătură cu suma de bani pe care o câștigi, ci cu modul în care poți să îți păstrezi liniștea și să trăiești restul vieții într-o manieră simplă și fără griji”, a subliniat el.

Recent, Chow a fost văzut călătorind cu metroul în timp ce se afla în Taiwan, unde își promovează cel mai recent film, „Proiectul Gutenberg”.

Actorul este cunoscut și pentru faptul că își petrece timpul liber făcând activități de caritate.

Cum el și soția sa nu au copii, Chow a declarat că atunci când va muri își va dona întreaga avere operelor de caritate.

Cred că banii nu îmi aparțin. Eu sunt responsabil doar să-i păstrez temporar”, susținea actorul în anul 2014.

În prezent, averea sa este estimată la 714 milioane dolari (5.6 miliarde de dolari din Hong Kong).

Citește și: Tom Jones consideră că încă este o bombă sexy, la 78 de ani

Citește și: Janet Jackson va primi premiul Global Icon la gala MTV Europe Music Awards 2018

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!