Actrița Kathryn Prescott, operată de urgență după ce a fost lovită de o betonieră în timp ce trecea strada

De Adelina Duinea, pe

Actrița Kathryn Prescott (30 de ani), cunoscută pentru rolurile sale din serialele Skins și Finding Carter, a fost operată de urgență pe 7 septembrie 2021, după ce a fost lovită de o betonieră în timp ce traversa strada în New York. Anunțul a fost făcut de geamăna actriței, Megan Prescott (30 de ani), la o zi de la accident.

Actrița Kathryn Prescott, operată de urgență după ce a fost lovită de o betonieră în timp ce trecea strada

Pe Instagram, Megan a dezvăluit că sora ei se află internată la Terapie Intensivă după ce a fost lovită de o betonieră. „A rezistat unei operații complexe. Rănile lui Kathryn includ: două rupturi de pelvis, ruperea ambelor picioare, ruperea tălpii unuia dintre picioare și ruperea mâinii stângi”, a scris Megan.

Actrița Kathryn Prescott, operată de urgență după ce a fost lovită de o betonieră în timp ce trecea strada

„A scăpat la limită de paralizie. Doctorii sunt optimiști că se va recupera în totalitate, dar asta va fi posibil doar dacă va primi îngrijirile medicale necesare”, a continuat. Actrița originară din Londra este spitalizată în New York, unde s-a produs accidentul. Acolo, Kathryn nu are niciun membru din familie alături.

Citește și:

Kylie Jenner a confirmat a doua sarcină. Primele fotografii cu burtica

Ce mari au crescut și ce frumoși sunt fiii Shakirei

Așchia nu sare departe de trunchi! Ce frumoasă este fiica supermodelului Heidi Klum

Megan spera să poată merge în vizită, însă solicitarea ei a fost respinsă de către Ambasada Statelor Unite ale Americii pe 9 septembrie. „Am nevoie de ajutor să vin în New York pentru a o ajuta pe Kathryn să se recupereze. Trebuie să o susțin până când va putea merge de una singură. Trebuie să fiu acolo și să o ajut cu aproape tot, fiindcă poate face incredibil de puține lucruri în acest moment”, a mai scris Megan.

„Nu știu ce să mai fac. Trebuie să mi se permită să ajung la sora mea. Știu ce se petrece în lume la acest moment, însă am inima frântă știind că nu-i pot fi alături surorii mele în această perioadă oribilă din viața ei, când are nevoie disperată de mine. Nu vreau ca ea să treacă singură prin asta”, a încheiat.

Foto: Profimediaimages.ro; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!