Ce mari au crescut și ce frumoși sunt fiii Shakirei

De Unica.ro, pe

Din anul 2011, Shakira (44 de ani) formează un cuplu cu jucătorul de fotbal Gerard Pique (34 de ani). Perechea are împreună doi fii, Milan Piqué Mebarak (8 ani) și Sasha Piqué Mebarak (6 ani). Recent, în mediul online, solista a publicat o fotografie alături de fiii ei, dar și un videoclip în care ea, Milan și Sasha dansează pe piesa „In Da Getto”.

Ce mari au crescut și ce frumoși sunt fiii Shakirei

„«In Da Getto» cu noii mei dansatori!”, a scris Shakira în dreptul filmării. „Ce frumoși!; Un Pique mic și un Shakira mic!; Ce mari au crescut!; O familie superbă; Puternice gene latine!; Sunteți divini”, au fost doar câteva dintre comentariile postărilor cu fiii artistei. Imagini găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Ce mari au crescut și ce frumoși sunt fiii Shakirei

În anul 2014, la vremea aceea însărcinată cu Sasha, Shakira a declarat: „Când ai un copil, când îi simți iubirea, te simți împăcat cu lumea. Vrei doar să împărtășești vestea bună și bucuria pe care o simți”. Atât Shakira, cât și Gerard sunt născuți în data de 2 februarie, însă la 10 ani diferență. Anul acesta, Shakira a împlinit 44 de ani, în timp ce Pique a împlinit 34.

Perechea s-a cunoscut în 2010, în timpul Campionatului Mondial de Fotbal. În acel an, melodia oficială a competiției sportive, Waka Waka, a fost cântată de solistă. Gerard știa că artista se afla deja în Africa de Sud, unde campionatul avea loc, a făcut rost de numărul ei de telefon și a întrebat-o cum este vremea acolo.

Citește și:

Așchia nu sare departe de trunchi! Ce frumoasă este fiica supermodelului Heidi Klum

Thalia a împlinit 50 de ani. Cât de bine arată solista

Britney Spears, investigată pentru că și-ar fi lovit o angajată

Spre surprinderea lui, cântăreața i-a răspuns foarte detaliat. Ulterior, despre sportiv, Shakira a mai spus: „Știu că el este singura persoană din lume care nu este cu mine din interes, ci doar datorită iubirii care ne leagă”. Deși formează un cuplu de aproape 10 ani și au împreună doi copii, artista și sportivul nu au în plan să se căsătorească.

„Ca să fiu sinceră, căsătoria mă sperie. Nu vreau ca el să mă vadă ca pe o soție. Vreau să mă vadă ca pe o iubită, ca pe prietena lui. Vreau să îl țin mereu în priză. Vreau ca el să creadă că orice este posibil în funcție de comportamentul lui”, declara Shakira în trecut, pentru Latin Times.

„Niciodată nu am fost un cuplu tradițional. Nu avem un acord scris prin care ne împărțim treburile casnice. Dar amândoi suntem părinți dedicați și încercăm să ne sprijinim reciproc. Nu știm cum să facem altfel lucrurile.

Uneori e greu când unul dintre noi nu își poate vedea copiii timp de o lună sau mai mult. E greu, dar reușim să ne sunăm prin Facetime așa că suntem tot timpul conectați și acest lucru ajută foarte mult”, mai spunea atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!