Solista Leigh-Anne Pinnock din trupa Little Mix a născut gemeni. „Am cerut un miracol și am primit două”

De Adelina Duinea, pe

Leigh-Anne Pinnock (29 de ani) și logodnicul ei, jucătorul de fotbal Andre Gray (30 de ani), au devenit părinți de gemeni pe 16 august 2021. Perechea a făcut anunțul în mediul online, publicând pe Instagram prima imagine cu bebelușii nou-născuți. Imaginea o găsiți mai jos!

Solista Leigh-Anne Pinnock din Little Mix a născut gemeni. „Am cerut un miracol și am primit două”

În dreptul imaginii, artista a scris: „Am cerut un miracol și am primit două… 🥺🖤 Puiuții noștri sunt aici 😍🖤16/08/21 🖤”. Pentru moment, nici Leigh-Anne, nici Andre nu au dezvăluit numele sau sexul bebelușilor.

Solista Leigh-Anne Pinnock din trupa Little Mix a născut gemeni. „Am cerut un miracol și am primit două”

„Două ghemotoace de bucurie absolută! Te iubesc, Lee Lee a mea! ♥️; 😭😭🥰🥰♥️♥️ Superfemeie! Sunt mândră de tine și te iubesc! Pupici”, au comentat Perrie Edwards (28 de ani) și Jade Amelia Thirlwall (28 de ani), celelalte două membre ale trupei Little Mix.

„OMG OMG! Felicitări!!! ❤️; Felicitări, baby ❤️❤️; 😍 Felicitări”, au comentat și solistele Cher Lloyd (28 de ani) și Mabel (25 de ani) și modelul Winnie Harlow (27 de ani).

Citește și:

Solista Perrie Edwards din trupa Little Mix a născut. Primele imagini cu bebelușul

Hilary Duff, infectată cu tulpina Delta a noului coronavirus

Motivul nobil pentru care Angelina Jolie și-a făcut cont de Instagram

Cu doar o zi în urmă, Perrie Edwards dezvăluia că ea și iubitul ei, jucătorul de fotbal Alex Oxlade-Chamberlain (28 de ani), au devenit părinți pentru prima oară pe 21 august 2021. Artista a publicat două fotografii alb-negru pe Instagram, iar în dreptul lor a scris: „Bine ai venit pe lume, bebe 21.08.2021”.

Atât Perrie, cât și Leigh-Anne au vorbit pentru prima oară despre sarcinile lor în mai 2021. Pe 4 mai 2021, în dreptul a trei fotografii, Leigh-Anne scria: „Am visat la acest moment atât de mult și nu ne vine să credem că a devenit realitate într-un final… Abia așteptăm să te cunoaștem ❤️😍”.

Artista și iubitul ei s-au logodit în mai 2020, după patru ani de relație. „Ce tocmai s-a întâmplat 😩😳😂 A făcut-o și eu am zis da 😩 Mă căsătoresc cu sufletul meu pereche, bărbatul visurilor mele…

Nu mai am cuvinte, așa că voi mai plânge puțin 😩😂 Andre, te iubesc atât de mult 😩😍❤️ Lumea mea este literalmente completă ❤️”, scria Leigh-Anne atunci în mediul online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!