Hilary Duff, infectată cu tulpina Delta a noului coronavirus

De Adelina Duinea, pe

Hilary Duff (33 de ani) a fost recent diagnosticată cu tulpina Delta a noului coronavirus. Actrița a dezvăluit că are COVID-19 în mediul online, scriind: „Delta asta… e o mică nenorocită. Simptome: Dureri de cap. Lipsă de gust și miros. Presiune pe sinusuri. Creier încețoșat”.

Hilary Duff, infectată cu tulpina Delta a noului coronavirus

Actrița a precizat, însă, că se bucură că s-a vaccinat. Potrivit Centrului pentru Controlul Bolilor din SUA, persoanele vaccinate anti-COVID-19 tind să aibă simptome mai „blânde” după infecția cu tulpina Delta, dar pot transmite boala altor persoane.

Hilary Duff, infectată cu tulpina Delta a noului coronavirus

Vestea infectării lui Hilary vine la doar câteva zile de la începerea filmărilor pentru serialul How I Met Your Father, în care actrița este distribuită alături de actorii Francia Raisa, Chris Lowell, Tom Ainsley, Tien Tran și Suraj Sharma.

În martie 2021, Hilary a devenit mamă pentru a treia oară. Actrița a dat naștere unei fetițe, Mae James Bair. Hilary și soțul ei, muzicianul Matthew Koma (33 de ani) mai au împreună o fiică, Banks Violet Bair, în vârstă de 2 ani. Din primul mariaj cu fostul jucător de hochei Mike Comrie (40 de ani), Hilary mai are un fiu, Luca, în vârstă de 8 ani.

Citește și:

Cum arată casa actriței Hilary Duff? Are un coteț cu șase găini în curtea sa

Rosie Huntington-Whiteley, însărcinată cu al doilea copil

Fiica artistei Christina Aguilera a împlinit 7 ani. „Timpul trece mult prea repede”

Cât actrița de reface, cei mici sunt în grija lui Matthew. Solistul și actrița formează un cuplu din anul 2017. Deși fiica lor s-a născut un an mai târziu, în octombrie 2018, perechea s-a logodit abia în 2019. În luna decembrie a aceluiași an, Hilary și Matthew și-au oficializat relația.

La un moment dat, după ce au fost pronunțați soț și soție, fiul actriței a luat microfonul și le-a mulțumit invitaților înainte de a striga: „Petrecere!”. „Toată lumea a izbucnit în râs și s-a bucurat de acel moment. Seara s-a mutat într-un alt cort pentru cină și dans, iar întreaga lume a părut să se distreze de minune”, a declarat o sursă.

„Întreaga seară a fost plină de râsete și bucurie.” Printre invitații cuplului s-au numărat actrița Mandy Moore și soțul ei, Taylor Goldsmith, precum și sora miresei, Haylie Duff.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!