Solista Perrie Edwards din trupa Little Mix a născut. Primele imagini cu bebelușul

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 24 august 2021, 11:42

Perrie Edwards (28 de ani) și iubitul ei, jucătorul de fotbal Alex Oxlade-Chamberlain (28 de ani), au devenit părinți pentru prima oară pe 21 august 2021. Perechea a făcut anunțul în mediul online. Artista a publicat două fotografii alb-negru pe Instagram, iar în dreptul lor a scris: „Bine ai venit pe lume, bebe 21.08.2021”.

Solista Perrie Edwards din trupa Little Mix a născut. Primele imagini cu bebelușul

„Sunt atât de mândră de tine și te iubesc atât de mult 🥺 Ce înger ❤️❤️😍😍; 😭♥️ Mândră de tine întotdeauna. Te iubesc ✨”, au comentat solistele Leigh-Anne Pinnock (29 de ani), și, respectiv, Jade Amelia Thirlwall (28 de ani), celelalte două membre ale trupei Little Mix.

Solista Perrie Edwards din trupa Little Mix a născut. Primele imagini cu bebelușul

„Omg, felicitări!!!! Atât de frumos, multă iubire!”, a comentat și artista Pixie Lott (30 de ani). Și mijlocașul Liverpool FC a publicat două imagini, una dintre cele postate de solistă, și una în care el și Perrie țin în palme unul dintre piciorușele bebelușului lor. „Bine ai venit pe lume, micuțule/micuțo”, a scris Alex pe Instagram.

Pentru moment, cuplul nu a dezvăluit nici sexul, nici numele bebelușului. Perrie a vorbit despre sarcină pentru prima dată în mai 2021. „Atât de fericită să mă aflu în această aventură alături de sufletul meu pereche”, a scris cântăreața în dreptul a două imagini. „Eu + El = Tu. Abia așteptăm să te cunoaștem, bebe Ox!”, a completat.

„Are cineva sfaturi legate de schimbatul scutecelor? Atât de recunoscător și nerăbdător să devin tată. Să-nceapă nopțile albe”, a scris și jucătorul de fotbal pe contul personal de Instagram.

Deși a oferit foarte puține detalii referitoare la sarcina ei, Perrie a publicat o serie de fotografii din cadrul mai multor ședințe foto. În dreptul a trei imagini, cântăreața a scris: „Cuvintele nu pot descrie ceea ce simt… Aș putea literalmente exploda de bucurie”.

Perrie și Alex formează un cuplu din 2016. Cu un an în urmă, solista a fost părăsită de artistul Zayn Malik (28 de ani). Solistul a rupt logodna lor printr-un SMS. În prezent, Zayn formează un cuplu cu modelul Gigi Hadid (26 de ani), alături de care are o fiică, Khai Hadid Malik, născută în septembrie 2020.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!