Simona Halep, confesiune emoționantă despre momentele grele din 2021: „Am suferit o durere imensă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 12 noiembrie 2021, 14:01

Simona Halep a transmis prin intermediul rețelele de socializare un mesaj de final de an extrem de emoționant. Sportiva a vorbit despre cele mai grele momente prin care a trecut în 2021 și a ținut să le mulțumească celor care i-au fost alături și au susținut-o.

Simona Halep a avut parte de un an intens, cu momente dificile, încărcate de suferință, dar și cu momente fericite, cum ar fi căsătoria ei cu Toni Iuruc, ce a avut loc în luna septembrie.

Jucătoarea de tenis a povestit pe rețelele de socializare că 2021 a început pentru ea cu o dramă de familie din care nu și-a revenit ușor.

Simona Halep, confesiune emoționantă despre momentele grele din 2021: „Am suferit o durere imensă”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

Ei bine… 2021, ai fost hmm, un an greu de descris. Sinceră să fiu, a fost un an incredibil de provocator. Chiar înainte de început am suferit o durere imensă în inimile noastre, pentru că am pierdut-o pe una dintre rudele noastre foarte apropiate, pe sora tatălui meu, Mătuşica mea. Ea era o persoană puternică, specială şi va fi mereu în inimile noastre. A fost cel mai dificil moment pentru mine şi mi-a luat ceva timp să accept pierderea, dar până la urmă am înţeles că asta este viaţa şi că trebuie să trecem peste durere şi să rămânem puternici, a scris Simona Halep.

Simona Halep: „Am început să am probleme cu încrederea în sine”

Sportiva a vorbit și despre accidentările suferite pe terenul de tenis, din cauza cărora a coborât multe poziții în clasamentul WTA.

Am fost epuizată emoţional o perioadă lungă, iar apoi am început să sufăr mici accidentări până când a venit cea mare, accidentarea la gambă, de la Roma. Nu am ştiut cum să gestionez situaţia, pentru că nu m-am mai confruntat cu aşa ceva. Dorinţa mea de a juca era imensă, dar nu am putut juca timp de câteva luni şi a trebuit să ratez dragul meu Roland Garros şi nu mi-am putut apăra trofeul la Wimbledon. Am început să am probleme cu încrederea de sine şi să mă întreb dacă pot reveni unde am fost, dacă pot avea încredere că îmi va rezista corpul.

Derulez înainte până în acest moment şi lucrul de care sunt cel mai mândră după toate aceste probleme este că astăzi sunt încrezătoare că voi juca din nou şi, cu muncă multă, voi crea alte momente foarte bune pe teren, a mai spus ea.

Citește și: Motivul pentru care Cristina Cioran a anulat botezul fetiței sale

Cât a luat Mircea Badea la BAC. Bianca Drăgușanu a avut rezultate mai bune ca el

Zarug, despre relația de iubire tumultuoasă cu un chinez: „Era cu bătut la trei noaptea în ușă, cu pumni și picioare”

Mama Ralukăi, operată de diabet. „Există operație de diabet tip 2, nu mulți știu acest lucru”

„2022, abia aştept să te întâlnesc”

Simona Halep și-a încheiat mesajul într-o notă pozitivă și le-a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături pe parcursul anului 2021.

Acest an nu a început bine, dar s-a încheiat pozitiv şi sunt nerăbdătoare pentru ceea ce urmează. Îi mulţumesc lui Darren pentru că a fost alături de mine în aceste momente dificile. Îi mulţumesc lui Daniel pentru că a fost mereu prezent. Îi mulţumesc noului meu antrenor Adrian pentru că a revenit şi mi-a adus lumina încrederii şi un zâmbet pe teren. Le mulţumesc fizioterapeuţilor mei pentru că au grijă de mine de fiecare dată.

Îi mulţumesc familiei mele pentru că mă susţine indiferent de situaţie. Le mulţumesc prietenilor mei apropiaţi pentru că îmi sunt mereu alături. Îi mulţumesc soţului meu pentru că este în viaţa mea.

2022, abia aştept să te întâlnesc, dar acum o vacanţă vă rog!!!”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!